Τα 3 ζώδια που θριαμβεύουν κάτω από πίεση (και τα 3 που «σπάνε»)

POP UP TEAM
/
23 Αυγούστου, 2020

Η πίεση δεν είναι για όλους. Για κάποιους λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για να εξελιχθούν και να διαπρέψουν ενώ για άλλους είναι σαρωτική σαν μπετονιέρα. 

Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που χρειάζονται την πίεση και το άγχος για να πάνε ένα βήμα παραπέρα και ποια εκείνα που τα παρατάνε και τρέχουν κλαίγοντας;

Ταύρος

Το λέει και η λέξη. Δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Ακόμα και αν υπάρχει μπόλικη πίεση, θα κάνει τα πράγματα στον δικό του χρόνο, αφού πρώτα πάρει μία βαθιά ανάσα. Προσεγγίζει τη δουλειά με λογική και ψυχραιμία και ξέρει τι να κάνει σε περίπτωση πανικού.

Τοξότης

Μπορεί να μην συμπαθεί καθόλου τις αγχώδεις καταστάσεις, αλλά ξέρει πού να κάνει focus και ποια είναι η λύση όταν υπάρχει μεγάλη πίεση. Δεν τρελαίνεται και καταφέρνει να δει την ανάλαφρη πλευρά των πραγμάτων, όταν όλοι γύρω του πανικοβάλλονται.

Ιχθύς

Μπορεί να είναι στον κόσμο του, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι θετικό. Παραμένει ζεν όταν γίνεται χαμός και η πίεση δεν τον επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Θα βρει τον τρόπο του να ισορροπήσει και να είναι και αποτελεσματικός.

Τα 3 ζώδια που σπάνε κάτω από πίεση

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στο χάος του μυαλού του, πράγμα που είναι δύσκολο. Αν μέσα σε αυτό, προσθέσεις άγχος, θα οπισθοχωρήσει και θα αρχίσει να τρέχει μέχρι να φτάσει στην επόμενη πόλη. Με τα πόδια.

Λέων

Είναι πολύ απλό. Αν ασκείται πίεση στον Λέοντα αλλά κανείς δεν του λέει πόσο φοβερός και πολύτιμος είναι, δεν πρόκειται να αντέξει. Θα καταρρεύσει ο δόλιος, ειδικά αν υπάρξουν ανατροπές.

Παρθένος

Η πίεση δυσκολεύει πάντα έναν τόσο τελειομανή άνθρωπο. Έχει φτιάξει το πρόγραμμά του, ωραία και καλά, έχει εντοπίσει την παραμικρή λεπτομέρεια και πας εσύ και τον πιέζεις. Θα λυγίσει.

 

Με πληροφορίες από ladylike

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved