Τα 4 ζώδια που προτιμούν να κοιμούνται μόνα τους

POP UP TEAM
/
24 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο ύπνος είναι ένα από τα πιο ιερά πράγματα που έχουμε στη ζωή μας. Δεν πρόκειται μόνο για μία βασική ανάγκη του οργανισμού, αλλά για μία κατάσταση που θα τιμήσεις περισσότερο τώρα που είσαι (ελπίζω) διακοπές. Φαίνεται και πιο έντονα το ποιοι προτιμούν να κοιμούνται μόνοι και ποιοι με παρέα.

Αν είσαι single, έχεις όλο το κρεβάτι στη διάθεσή σου και κανέναν να σου τραβάει το πάπλωμα στη μέση της νύχτας. Αν είσαι με το ταίρι σου, μπορεί να δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς με κάποιον. Αν ανήκεις στα παρακάτω ζώδια, ή κοιμάσαι με ένα εξ αυτών, ξέρεις ότι ο ύπνος μπορεί να γίνει μία πρόκληση. Και πως δεν ανήκεις στους cuddlers που θέλουν πάντα να κοιμούνται αγκαλιά με τον σύντροφό τους.

Παρθένος

Μιλάμε για ένα από τα πιο πολυάσχολα ζώδια, που χρειάζεται τον ύπνο για να φορτίσει τις μπαταρίες του. Κάθε λεπτό ύπνου είναι πολύτιμο και δεν θα του το χαλάσει ένας σύντροφος που στριφογυρίζει και παραμιλάει. Αν και αγαπά τη συντροφικότητα, προετοιμάσου να αλλάξεις κρεβατοκάμαρα, αν είναι να διακόψεις τον ύπνο ενός Παρθένου. 

Τοξότης

Ο Τοξότης περιορίζεται και μόνο που πρέπει να κοιμηθεί σε ένα κρεβάτι. Ιδανικά, θα ήθελε να βρίσκεται μόνος του σε μία σκηνή, κάτω από τα αστέρια. Συνήθως ξεχνά ότι κοιμάται με έναν άλλον άνθρωπο και παίρνει όλη την κουβέρτα. Το χειρότερό του; Να πρέπει να κοιμηθεί αγκαλίτσα, σε στάση κουταλάκι.

Αιγόκερως

Όπως ο Παρθένος, έτσι και ο Αιγόκερως, θέτει ως προτεραιότητα τη λειτουργικότητά του στη δουλειά. Αν είναι να του χαλάς το πρόγραμμα και να του καθυστερείς τον ύπνο, την έκατσες. Εραστής του ύπνου, κοιμάται πάντα τα μεσημέρια και ίσως τον βάζει πάνω από δουλειές και έρωτες.

Υδροχόος

Εδώ δεν μιλάμε για περίπτωση λάτρη του ύπνου, αλλά για του πιο ανεξάρτητου ζωδίου. Δεν του αρέσουν γενικά τα πολλά πολλά και τα αγγίγματα, πόσω δε μάλλον όταν ξαπλώνει για να κοιμηθεί. Προτιμά τη μοναξιά και την ηρεμία του και δεν θέλει να βάλει άλλη μία έγνοια στο κεφάλι του. Η ιδανική σχέση; Ο καθένας στο σπίτι (και το κρεβάτι) του.

 

Πηγή: ladylike.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved