Τα 4 ζώδια που πάντα κάνουν ένα βήμα πίσω στη σχέση τους

@YouTube
POP UP TEAM
/
7 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να τσακώνονται και κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να αποφύγουν έναν καβγά. Το ίδιο κάνουν και μέσα στη σχέση τους κι όταν δουν ότι η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει, θα είναι οι πρώτοι που θα υποχωρήσουν, για να εκτονωθεί η ένταση, ακόμα κι αν έχουν όλα τα δίκια του κόσμου. Πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουν αρμονικό το κλίμα, κάνοντας ένα βήμα πίσω, μόλις αρχίσει να βρωμάει… μπαρούτι, παρά να περάσουν στην αντεπίθεση.

ΖΥΓΟΣ

Πρώτος είναι ο Ζυγός στην σχετική μας λίστα και όχι άδικα. Είναι το ζώδιο που λατρεύει όσο τίποτα την ηρεμία, την αρμονία, την ισορροπία και τη δικαιοσύνη. Θέλει στην σχέση του να επικρατεί όμορφο κλίμα και δεν αντέχει με τίποτα τους καβγάδες, τις εντάσεις και τους τσακωμούς. Για τον λόγο αυτό θα κάνει πάντα ένα βήμα πίσω, προκειμένου να λυθεί η όποια παραξήγηση ή διαφωνία και να ξεχαστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τα συναισθήματα των άλλων. Θέλει να τους ικανοποιεί και του αρέσει να δίνει όσα περισσότερα μπορεί σε μια σχέση. Είναι εκείνος που μετά από έναν καβγά, θα κάνει ένα βήμα πίσω, θα συμβιβαστεί και θα πάρει την πρωτοβουλία για να τα ξαναβρεί με το ταίρι του. Δεν του αρέσει να υπάρχει ένταση ή θυμός ανάμεσά τους και επειδή πραγματικά αγαπά τον/την άλλο, θα υποχωρήσει. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς στο κομμάτι του συμβιβασμού μοιάζει πάρα πολύ με τον Ζυγό και τον Καρκίνο. Και εκείνος θα χειριστεί τις καταστάσεις στη ζωή του, όπως τα ζώδια που προαναφέραμε. Θα κάνει πίσω σε πολλά πράγματα, θα συμβιβαστεί, θα υποχωρήσει και θα υπομείνει πολλά. Ακόμα και αν δεν αντέχει κάποιες καταστάσεις, δεν θα μιλήσει εύκολα, αλλά θα προτιμήσει να κάνει τα στραβά μάτια και προχωρήσει παρακάτω, σαν να μην συμβαίνει κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα η Παρθένος είναι η μεγάλη έκπληξη στην λίστα μας κι αυτό γιατί είναι το πιο επικριτικό ζώδιο από όλα. Ωστόσο, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι θα κάνει πίσω σε κάποια πράγματα και θα συμβιβαστεί γιατί της αρέσει να βρίσκει λύσεις και να διορθώνει λάθη. Θα προτιμήσει να μείνει σε μια προβληματική σχέση και θα προσπαθήσει να σκεφτεί τρόπους για να την σώσει, παρά να φύγει. Προτιμά λοιπόν να υποχωρήσει, παρά να ρίξει λάδι στη φωτιά.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved