Αυτά τα 4 ζώδια δε θα βιαστούν να σε καταδικάσουν

POP UP TEAM
/
2 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Τα ζώδια αυτά είναι ανοιχτόμυαλα, επικεντρώνονται στην θετική πλευρά των ανθρώπων και για εκείνα θα είσαι πάντα αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Αλλά, ακόμα κι αν φταις, κάτι θα βρουν για να σε στηρίξουν και να δικαιολογήσουν την πράξη ή τη λανθασμένη συμπεριφορά σου. Δεν είναι απόλυτα, ούτε επικριτικά. Πιστεύουν ακράδαντα ότι όλοι κάνουν λάθη και δεν πρέπει να καταδικάζονται!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει την δικαιοσύνη μέσα του. Είναι το ζώδιο αυτό που θα ακούσει όλες τις πλευρές, θα προσπαθήσει να σε καταλάβει, να δώσει μια λογική εξήγηση στο γιατί έκανες αυτό που έκανες. Θα δείξει κατανόηση και θα σε συμπονέσει. Γιατί είναι στο DNA του να είναι δίκαιος και να μην είναι επικριτικός. Είναι διπλωμάτης και για εκείνον θα είσαι πάντα “αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου”.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες συνηθίζουν να δίνουν πολλές ευκαιρίες στους άλλους. Ακόμα και αν τους έχεις αδικήσει ή αν τους έχεις φερθεί άσχημα, θα βρουν τον τρόπο να σε συγχωρήσουν και μάλιστα να σε δικαιολογήσουν για τις πράξεις σου. Είναι ανθρωπιστές και θέλουν να πιστεύουν ότι ο κόσμος έχει περισσότερο καλό μέσα του παρά κακό. Είναι αισιόδοξα και γενναιόδωρα άτομα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί αυτό το ζώδιο να έχει ακούσει πολλά, αλλά θα πρέπει να του αναγνωρισθεί το γεγονός ότι δεν βλέπει τους ανθρώπους με αρνητισμό και ότι πάντα θα βρει μια δικαιολογία για να εξηγήσει τις πράξεις των άλλων. Δεν θέλουν να πιστέψουν πως κάποιος μπορεί να ήθελε το κακό τους και αυτό τις περισσότερες φορές λειτουργεί εις βάρος τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όπως και ο Δίδυμος, έτσι και ο Καρκίνος, αρνείται να πιστέψει ότι κάποιος μπορεί να θέλει το κακό του και ότι τον αντιμετωπίζει με εχθρικότητα. Θα πρέπει να μάθει να μην εμπιστεύεται τόσο πολύ τους άλλους και να προσέχει περισσότερο σε ποιους “δίνεται” συναισθηματικά τόσο σε φιλικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved