Αυτά τα 4 ζώδια, μόνο αν πιουν, θα βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό

POP UP TEAM
/
16 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Με ένα ποτήρι παραπάνω αποκαλύπτεται το… μεγαλείο τους!

Όλοι ξέρουμε ότι αν ξεφύγουμε με το ποτό οι αντιστάσεις μας χαλαρώνουν, κάποιοι όμως όντας μεθυσμένοι βγάζουν έναν τελείως διαφορετικό εαυτό ή μια πτυχή του χαρακτήρα τους που δε βλέπουμε καθημερινά ή γνωρίζουμε καν! Άλλοι γίνονται χαρούμενοι, άλλοι κλαίνε γιατί θυμούνται παλιές κακές στιγμές, άλλοι δε βάζουν γλώσσα μέσα τους ή εξομολογούνται διάφορα, από κρυφές σκέψεις μέχρι και συναισθήματα κι άλλοι επιθετικοί και τσαμπουκαλήδες.

Ποια, ζώδια μόλις μεθύσουν, αποκαλύπτουν τον αληθινό τους εαυτό;

ΛΕΩΝ
Το Εγώ του Λέοντα είναι τόσο μεγάλο που συχνά τον εμποδίζει να παραδεχτεί τα συναισθήματά του ή τις αδυναμίες του, ακόμα και την ενόχλησή του ή τη στενοχώρια του. Αν μεθύσει όμως, τα βγάζει όλα στη φορά και μάλιστα με επιθετικότητα. Πάει το υπεράνω και το δε με ενδιαφέρει υφάκι! Εκεί βλέπεις και πόσο τον έχει τσούξει μια απόρριψη ή ερωτική αστοχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε νορμάλ συνθήκες, ο Καρκίνος προσπαθεί να διαχειριστεί τον έντονο συναισθηματισμό του, ωστόσο, με ένα ποτηράκι παραπάνω οι προσπάθειές του πάνε περίπατο, αφού συνήθως ξεσπά σε δάκρυα, βγάζει το παράπονό του, τον καημό του, την καψούρα του, όλες τις ευαισθησίες του και ό,τι κρύβει στην ψυχούλα του. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και το κλάμα δε σταματά με τίποτα.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ο μόνος ίσως που βγάζει την extreme πλευρά του, όταν πίνει και ξεσαλώνει. Αν είχε έστω και κάποια στοιχεία αυτοσυγκράτησης, τα χάνει τελείως, κάτι βέβαια δεν απέχει πολύ από τον πραγματικό του εαυτό. Φλερτάρει ασύστολα, κάνει τρέλες και την επόμενη μέρα, αν δεν έχει κάποιο έμπιστο πρόσωπο στο πλευρό του να τον μαζέψει, μπορεί να ξυπνήσει σε άγνωστο μέρος, με άσχετους ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής, ωστόσο, αν πιει, αρχίζει να μιλάει και αυτά που θα πει μπορεί να πονέσουν πολύ. Οι αλήθειες βγαίνουν αβίαστα και αφιλτράριστα από το στόμα του, το ίδιο και τα συναισθήματά του (ναι έχει κι από αυτά). Ίσως φανεί κακός, προκλητικός -πέρα από το συνηθισμένο του- αλλά στάνταρ ό,τι ξεστομίσει, ισχύει και δεν το λέει από εριστικότητα.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved