Αυτά είναι τα 5 ζώδια που σπάνια αρρωσταίνουν

POP UP TEAM
/
11 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Έχουν ένα πολύ καλό ανοσοποιητικό σύστημα!

Γεννήθηκαν με αυτό το πλεονέκτημα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως είναι… άτρωτα και ότι δεν αρρωσταίνουν ποτέ ή ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς συνέπειες… Απλώς, νοσούν πολύ λιγότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια και επίσης έχουν την δυνατότητα να γιατρευτούν σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η υγεία ενός Σκορπιού εξαρτάται κυρίως από τον ίδιο του τον εαυτό. Και αυτό γιατί το ζώδιο αυτό είναι αυτοκαταστροφικό. Είναι «κλειστός» χαρακτήρας, δεν «ανοίγεται» εύκολα και κρατά πολλά πράγματα μέσα του. Παίρνει αρκετά ρίσκα, αγχώνεται πολύ και μπλέκει σε επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν εξωτερικεύει συναισθήματα, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην υγεία του. Εάν διαχειριστεί σωστά αυτές τις καταστάσεις, τότε ο Σκορπιός δεν έχει να φοβάται πολλά. Πραγματικά έχει ένα πολύ καλό ανοσοποιητικό σύστημα που τον βοηθά να παραμένει υγιής. Μην ξεχνάμε ότι ο Σκορπιός αναγεννιέται από τις στάχτες του σαν τον Φοίνικα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σώμα ενός Αιγόκερω είναι έτσι φτιαγμένο και δομημένο, ώστε να… αντέχει. Και μάλιστα η υγεία του μπορεί να διατηρηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, όσο εκείνος προσέχει και φροντίζει τον εαυτό του. Είναι από τα… «σκληρά καρύδια» ακόμα και σε αυτό το θέμα και όταν αρρωσταίνει, το ξεπερνά γρήγορα. Δεν θα δεις έναν Αιγόκερω εύκολα να κλαίγεται για λίγο… πυρετό που μπορεί να ανέβασε. Το πιο πιθανό είναι να πάει με το θερμόμετρο στο γραφείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τον Δία έχει κυβερνήτη ο Τοξότης. Είναι δυνατόν να μην ήταν τυχερός και σε αυτό το κομμάτι; Το θέμα όμως είναι ότι ο Δίας δεν τον κάνει ατρόμητο. Το αντίθετο! Αν είναι υγιής, θα είναι… πιο περδίκι πεθαίνεις, αλλά αν δεν προσέξει και κάνει χαζομάρες, τότε ο Δίας -επειδή είναι ο πλανήτης της επέκτασης- μπορεί να του δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Όπως και να έχει οι Τοξότες αναρρώνουν εύκολα από ασθένειες και έχουν αρκετές πιθανότητες να ζήσουν μέχρι τα βαθιά γεράματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι αυτό που λέμε… «Ταύρος στο ζώδιο, ταύρος και στο κορμί». Είναι δυνατός, υγιής και ανήκει στα άτομα που δύσκολα θα κολλήσουν κάποια ίωση ή που θα χρειαστούν ένα γιατρό. Το ανοσοποιητικό του σύστημα είναι ισχυρό και τον προστατεύει. Αρκεί όμως -ξαναλέμε- και εκείνος να προσέχει και να μην είναι επιπόλαιος και απερίσκεπτος σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία του. Ναι, δεν είναι αρρωστιάρης, αλλά δεν είναι και Θεός. Οπότε λίγη προσοχή δε βλάπτει!

ΛΕΩΝ
Ο Λέων είναι το ζώδιο με το καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Έχει υγεία και ζωτικότητα από την πρώτη στιγμή της γέννησής του και δεν είναι από τα άτομα που θα χρειαστούν συχνά γιατρό. Ωστόσο, το γεγονός ότι έχει τόση δύναμη και… αντοχή, τον κάνει πολλές φορές να ξεχνιέται, να υπερβάλλει, να υπερβαίνει τις δυνάμεις του και στο τέλος να καταλήγει εξουθενωμένος και ευάλωτος. Πρέπει και εκείνος να προσέχει, ώστε να μην το παρακάνει. Γερός και δυνατός ναι, όχι όμως άτρωτος…

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved