Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που φαίνονται δύσκολες αλλά δεν είναι

POP UP TEAM
/
23 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Κάποιοι κρύβουν την ευαισθησία τους έντεχνα, παρουσιάζοντας μια εικόνα που απέχει από την πραγματικότητα, ίσως γιατί δε θέλουν να εκθέσουν αυτή την πλευρά τους, φοβούμενοι ότι θα γίνει εκμεταλλεύσιμη.

Το ίδιο ισχύει και για τις παρακάτω γυναίκες του ζωδιακού που τείνουν να φαίνονται ιδιότροπες, περίεργες ή δύσκολες, ενώ στην ουσία χρειάζονται μια αγκαλιά, μια καλή κουβέντα ή στήριξη. Ποιες είναι;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι ευαίσθητη αλλά δεν θέλεις κανείς να το καταλάβει. Τι κάνεις λοιπόν; Αρχίζεις και πειράζεις ή… κοροϊδεύεις και δύσκολα σε πλησιάζουν. Νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια και συνήθως δεν μπορείς να τη χειριστείς, αλλά το κυριότερο είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν το καταλάβεις ούτε κι εσύ. “Όποιος αγαπάει παιδεύει”, είναι το motto σου, οπότε δε σου φαίνεται παράλογο το να ξυπνάς το βράδυ το ταίρι σου κάνοντάς του φάρσες ή αν του τη λες, επειδή έχει βάλει δύο-τρία κιλάκια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και διατηρείς το χιούμορ σου, βάζεις όρια με το “καλημέρα σας” και είναι δύσκολο και να σε προσεγγίσουν και να σου μιλήσουν. Έχεις πάντα ενέργεια και όρεξη, αλλά προτιμάς να κάνεις τα πάντα μόνη σου. Αν πιστεύεις ότι κάποιος δεν είναι άξιος να σου μιλήσει, απλώς τον αγνοείς. Βαθιά μέσα σου όμως, θέλεις κι εσύ λίγη αγάπη και ζεστασιά, αλλά, πώς να μη μασήσει ένας άντρας με το στιλ σου;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δείχνεις μια γυναίκα που δεν σηκώνει και πολλά. Είσαι συνήθως η διευθύντρια που δεν συμπαθούν ιδιαίτερα, επειδή δε φαίνεσαι να ενδιαφέρεσαι για τη γνώμη των άλλων ή η συνάδελφος που μπαίνει κάθε μέρα στο γραφείο με ξινισμένη φάτσα, επειδή βαριέται και θα ήθελε να είναι κάπου αλλού, χαλώντας και των άλλων τη διάθεση ή η γειτόνισσα που πλένει το μπαλκόνι της και σκασίλα της, αν ο/η από κάτω σου έχει απλωμένα ρούχα. Όταν όμως σε γνωρίσουν λίγο καλύτερα, διαπιστώνουν ότι είσαι μια ψυχούλα, που θέλει αγκαλίτσα και επιβεβαίωση.

ΛΕΩΝ
Μια λέαινα δεν θα μπορούσε να δείχνει ευαίσθητη και μαλθακή. Πρέπει να είναι ζόρικη για να κερδίσει την προσοχή και την καρδιά του λιονταριού. Ακόμα και αν δεν καταλάβουν ότι είσαι…. δύσκολη περίπτωση, θα το πεις εσύ η ίδια, μαζί με όλα τα άλλα προτερήματα που έχεις και σου αρέσει να επιδεικνύεις. Έχεις την πεποίθηση ότι πρέπει να δείχνεις αγέρωχη, υπεράνω και να ξεχωρίζεις, αλλά έχεις την τρυφερή καρδιά ενός μαρουλιού και όποιος σε πλησιάσει περισσότερο θα το καταλάβει αμέσως!

 

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved