Αυτά τα 4 ζώδια δεν έχουν καμία φιλοδοξία

POP UP TEAM
/
27 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Αρκούνται σε αυτά που έχουν και δεν στοχεύουν ψηλά.

Για να πετύχεις σημαντικά ή και μοναδικά πράγματα στην ζωή σου, πρέπει να έχεις αποφασιστικότητα, να θέτεις στόχους, να είσαι δραστήριος/α και φυσικά να έχεις μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες. Όλα αυτά τα στοιχεία, απουσιάζουν από τα τέσσερα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, καθώς μάλλον επιδιώκουν να έχουν το κεφαλάκι τους ήσυχο και να μην αγχώνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξεκινάμε με την Παρθένο, η οποία παρότι είναι ένα ζώδιο εργατικό και με προσήλωση στην λεπτομέρεια, δεν έχει μέσα της στοιχεία όπως ο ανταγωνισμός, η αποφασιστικότητα και η φιλοδοξία. Τη βολεύει να εκτελεί εντολές κι όχι να δίνει ενώ πιο πολύ σπαταλάει το χρόνο της με το να προσπαθεί να τελειοποιήσει ό,τι αναλαμβάνει, παρά ασχολείται με το πώς θα αναρριχηθεί στην κορυφή ή θα φτάσει σε κάτι «μεγαλύτερο» ως ιδέα και στόχο.

ΖΥΓΟΣ
Τον Ζυγό μόνο… φιλόδοξο δεν τον λες. Του αρέσει η άνεση, η ηρεμία, η ασφάλεια και θέλει να περνάει καλά. Επικεντρώνεται στο να απολαμβάνει την ζωή και δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικός. Λειτουργεί στην ζωή του με βάση τις ανάγκες του ανά περίοδο, αλλά γενικά ο πήχης του είναι σε μέτρια επίπεδα. Είναι χαριτωμένος, διπλωμάτης και γοητευτικός, αλλά δεν κυνηγά καμία κορυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι το ζώδιο με τις λιγότερες φιλοδοξίες από όλα! Είναι ένα άτομο αυθόρμητο, αισιόδοξο, ειλικρινές, φιλελεύθερο και ανοιχτόμυαλο. Δεν κάνει καμία προσπάθεια για να «ανέβει» ψηλά ή να πετύχει πολλά στην ζωή του. Κυρίως οι στόχοι του είναι πνευματικοί και θέλει να ζήσει εμπειρίες μέσα από ταξίδια και γνωριμίες. Φιλόδοξο ή καριερίστα δεν τον λες με τίποτα…

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς έχει πολλά καλά στοιχεία. Είναι δημιουργικός, έχει συμπόνοια, είναι γενναιόδωρος και πολύ συναισθηματικός. Όλα αυτά δεν είναι στοιχεία που θα τον βοηθήσουν όμως στο να φτάσει ψηλά και η αλήθεια είναι ότι δεν το θέλει κιόλας, γιατί δεν τον νοιάζει η κορυφή. Θέλει να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος με όσα έχει και να ζει την κάθε του στιγμή στο ροζ συννεφάκι που έχει φτιάξει για να «χάνεται» και να χαλαρώνει.

 

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved