Αυτές είναι οι 3 στρίγκλες του ζωδιακού που κατά βάθος είναι αρνάκια

POP UP TEAM
/
3 Νοεμβρίου, 2021

Μόνο όσοι τις γνωρίσουν καλύτερα θα το διαπιστώσουν

Πολλές φορές αυτές οι γυναίκες δίνουν την εντύπωση της κακιασμένης ή της στρίγκλας. Μπορεί να βολεύει κιόλας κάποιες από αυτές να φαίνονται κακές, ώστε να αποθαρρύνονται ή να φοβούνται όσοι θέλουν να τις βλάψουν. Είναι κι αυτό μια άμυνα! Όμως, μόνο όσοι τις γνωρίσουν καλύτερα ξέρουν ότι είναι ευαίσθητες και ενδεχομένως περισσότερο κι από όσες το διατυμπανίζουν.

Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι:

ΚΡΙΟΣ
Η Κριαρίνα έχει την εικόνα του επιθετικής, εριστικής κι απότομης, που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της και είναι έτοιμη να τσαμπουκαλεφτεί και να λούσει στα βρισίδια όποιον και όποιαν της την πει, αδιαφορώντας για την ηλικία ή τη θέση του/ης. Είναι όμως τόσο σκύλα όσο δείχνει; Όσοι έχουν σχέση (οποιουδήποτε είδους) μαζί της ξέρουν ότι έχει καρδιά μάλαμα κι αν την ρίξεις στο φιλότιμο, θα σου δώσει και το… νεφρό της. Αν αδικηθεί η ίδια ή άνθρωπος που αγαπάει, θα την πιάσουν τα δαιμόνια, αλλά κατά βάθος θα στενοχωρηθεί πολύ, ίσως, μάλιστα, όταν μείνει μόνη της να βάλει και τα κλάματα.

ΛΕΩΝ
Βλέπεις εσύ την αρχηγική Λιονταρίνα, με το αφ’ υψηλού το ύφος, ενδεχομένως να έχεις βιώσει και τη σκληρή της πλευρά, με τις προσβολές ή την κοροϊδία της και θεωρείς ότι αυτή η τύπισσα είναι από τις πιο στρίγκλες που έχει γεννήσει η πλάση. Λάθος! Πίσω από αυτή την εικόνα υπάρχει μια γυναίκα, με πληγωμένη περηφάνια ή μια που προσπαθεί να διαχειριστεί την απόρριψη (ω ναι, έχει φάει και τέτοια) για να πάρει τα πάνω της και να σταθεί στα πόδια της. Έχεις ιδέα πόσο ευαίσθητη είναι και πόσο εύκολα μπορείς να την πονέσεις; Σου το λέμε εμείς, πάρα πολύ και μάλιστα θα κάνει αρκετό καιρό για να συνέλθει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Άλλη μια στρίγκλα, που βγάζει αβίαστα τη στρυφνότητά της και θεωρείται ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν και τίποτα δεν την αγγίζει. Η φήμη ότι μόνο η κατάκτηση της κορυφής και η απόκτηση της εξουσίας τη νοιάζει τη συνοδεύει παντού, αλλά αυτό που διαφεύγει στους πολλούς είναι ότι όπως και αρκετοί άντρες του συγκεκριμένου ζωδίου κάθε άλλο παρά εύκολη ζωή είχαν, εξ ου κι η εικόνα τους, που τη χρησιμοποιούν σαν ασπίδα για να μην πληγωθούν. Και φυσικά πονάει και υποφέρει, απλά δεν της αρέσει να μοιράζεται καημούς και βάσανα και να τη λυπούνται. Όταν δεν είναι καλά, κλείνεται στο σπίτι της και δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν. Σε πιθανή ερώτηση «τι έχεις;» θα σου απαντήσει, «δεν είναι τίποτα, με τη δουλειά είμαι αγχωμένη»!

 

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης