Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 χορηγός στους Χρυσούς Σκούφους

POP UP TEAM
/
15 Απριλίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Τη Δευτέρα 4 Απριλίουπραγματοποιήθηκε στοGrandBallroom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» η απονομή των Χρυσών Σκούφων 2022 και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ήταν εκεί για να υποστηρίξειτο θεσμό και να απονείμει το Βραβείο Top Notch.

Τα Βραβεία Top Notches, επιβραβεύουνμε «άριστα» chef και εστιατόρια, που διαθέτουν τις δυνατότητεςκαι την επιμονή να εξελιχτούν και να βραβευτούν μελλοντικά με ένα Χρυσό Σκούφο. Είναι η ίδια επιμονή για την κατάκτηση του ονείρου, που οι εκπαιδευτικοί του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360εμφυσούν στους σπουδαστές των Τμημάτων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής, μέσα από ένα πρότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Η Όλγα Κριτσιμά, Γενική Διεθύντρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360και ηΝίκηΚαρανταλή, Αντιπρόεδροςτου Ομίλου, απένειμαν το Βραβείο Top Notch στους Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο («Sense», Ξεν.«AthensWas»), Αντώνη Δρακουλαράκο («SushiMou»), Γιώργο Τσιλιγκίρη («Τηλέμαχος Athens»), Σπύρο Λιάκο («Travolta») και Άρη Βεζενέ («Vezené»).
Ξεχωριστήκαι περήφανη στιγμή της βραδιάς για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αποτέλεσε η βράβευσηδύο καταξιωμένωνκαι διακεκριμένων εκπαιδευτών του Ομίλου, του Δημήτρη Παμπόρη με Χρυσό Σκούφο («Treehouse», Ξεν. «Ekies All Senses Resort») καιTop Notch («Bubo», Ξεν. «Ekies All Senses Resort»)καιτουΜανώληΠαπουτσάκημεTopNotch («Χαρούπι»).

Ένα περίτεχνο πιάτο χρειάζεται τα σωστάυλικά, τηνεμπειρία καιέναπνεύμα καινοτομίας για να ξεχωρίσει. Με τον ίδιο τρόπο, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καταφέρνει εδώ και 50 χρόνια να κατατάσσεται στιςπρώτεςθέσεις των προτιμήσεων τωνσπουδαστών, για ένα βέβαιο εργασιακό μέλλον.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved