H Μ.Σ. Ιακωβίδης Ελλάς Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αμερικανικό οίκο NeurOptics ®

POP UP TEAM
/
18 Απριλίου, 2022

Σε συμφωνία συνεργασίας για Ελλάδα και Κύπρο προχώρησε πρόσφατα η Μ.Σ. Ιακωβίδης Ελλάς με την αμερικανική εταιρεία NeurOptics ® Inc. για την προώθηση και διανομή της πρωτοποριακής ψηφιακής Συσκευής Κορημετρίας (μέτρησης του αντανακλαστικού της Κόρης του Οφθαλμού), για την νευρολογική αξιολόγηση ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση όπως μετά από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εγκεφαλικά επεισόδια και επιληπτικές κρίσεις.

Η συγκεκριμένη συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής επιλογής της Μ.Σ. Ιακωβίδης Ελλάς για περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών με Οίκους που προσφέρουν νέα καινοτόμα ιατρικά προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη διαγνωστική ή/ και θεραπευτική αξία, βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών περίθαλψης και νοσηλείας των ασθενών.

Η ψηφιακή Συσκευή Κορημετρίας NPi-200 / NPi-300 της NeurOptics ® αποτελεί μια σύγχρονη, αυτοματοποιημένη φορητή συσκευή χειρός, αφού παρέχει μια υψηλής ακρίβειας και αξιόπιστη μέτρηση παραμέτρων που περιλαμβάνουν την συμμετρία, το μέγεθος και την αντιδραστικότητα της κόρης του οφθαλμού ανεξαρτήτως του εξεταστή, αντικαθιστώντας παραδοσιακές μεθόδους όπως το ιατρικό φακό/ στυλό.

Η NeurOptics ® είναι εταιρεία ηγέτης στον τομέα της Κορημετρίας. Με στόχο να υποστηρίξει τους κλινικούς γιατρούς να παρακολουθούν και να προσαρμόζουν άμεσα τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ασθενείς τους με βέλτιστο τρόπο, αναπτύσσει και εμπορεύεται καινοτόμες τεχνολογίες που διευκολύνουν τη λήψη ιατρικών αποφάσεων καθώς και την κλινική έρευνα, στην εντατική ιατρική, τη νευρολογία, τη νευροχειρουργική και την επείγουσα ιατρική. Με έδρα το Irvine της Καλιφόρνια, η NeurOptics ® διαθέτει αντιπροσώπους σήμερα σε περισσότερες από 24 χώρες στον κόσμο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved