«Προϊόν της Χρονιάς 2022» η Συσκευή Θερμαινόμενου Καπνού PULZE της Imperial Tobacco

POP UP TEAM
/
19 Απριλίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

 Η συσκευή PULZE της Imperial Tobacco αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία «Συσκευές Θέρμανσης Καπνού». Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να αναδεικνύονται έπειτα από μια πανελλαδική καταναλωτική έρευνα, που διεξάγεται από την IRI Hellasμεκριτήρια καινοτομίας, προσέλκυσης και αγοραστικής πρόθεσης.

Το PULZE προσφέρει μια προσωποποιημένη εμπειρία, καθώς διαθέτει 2 επίπεδα θέρμανσης, για επιλογή έντασης γεύσης. Ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει το Standard ή το Eco επίπεδο θέρμανσης, για μια πλούσια ή ήπιαγευστική εμπειρία αντίστοιχα. Η συσκευή προσφέρει έως 20 συνεχείς χρήσεις με 1 μόνο φόρτιση, ενώ η αυτονομία της μπαταρίας του διαρκεί έως και 1 ολόκληρη ημέρα με μόλις 90 λεπτά χρόνο φόρτισης. Τέλος, διατίθεται σε δύο χρώματα copper και silver.

Ο Πρόεδρος της Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης Αλέξανδρος Καμάρας δήλωσε σχετικά:
Η ανάδειξη του PULZE ως «Προϊόν της Χρονιάς για το 2022» αντικατοπτρίζει τον τρόπο σκέψης και δράσης της ImperialTobacco. Σύγχρονος, άμεσα ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των καπνιστών που αναζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές, με όραμα την επόμενη μέρα και με στόχο την προσφορά καινοτόμων και πρακτικών προτάσεων. Η συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE και οι ράβδοι θερμαινόμενου καπνού iDείναι αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας μας, που έχει επενδύσει διεθνώς περισσότερο από 1 δισ. ευρώ, συμβάλλοντας στην στροφή των καπνιστών σε λιγότερο επιβλαβείς εναλλακτικές του καπνίσματος, συμμετέχοντας παράλληλα στην εθνική προσπάθεια ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, με υψηλό αίσθημα εταιρικής υπευθυνότητας. Για την ImperialTobaccoHellas, η επιβράβευση αυτή, από ένα διεθνούς κύρους θεσμό με αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες, μας δίνει νέα ώθηση προκειμένου να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

H Imperial Tobacco Hellas είναι μέλος του Ομίλου της Imperial Brands, της τέταρτης μεγαλύτερης εταιρίαςπροϊόντων καπνού στον κόσμο. Δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά εδώ και 40 χρόνια, διαθέτει δίκτυο 90 εμπορικών συνεργατών και απασχολεί άμεσα και έμμεσα περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους. Η Αθήνα αποτελεί το κέντρο των δραστηριοτήτων της Εταιρίας στη ΝΑ Ευρώπη, έχοντας στη διοικητική της αρμοδιότητα 13 χώρες με πλέον σημαντικές την Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Κύπρο και βέβαια την Ελλάδα.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved