Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας με τη βοήθεια της FIX Hellas!

POP UP TEAM
/
4 Μαΐου, 2022

Οι γειτονιές είναι το σπίτι μας, και η FIX Hellas τις φροντίζει και τις ομορφαίνει, με μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία.

Μέσα από τη νέα της δράση, η FIX Hellas, μας προτρέπει να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές όλων. Έτσι, στηρίζοντας τη ΜΚΟ We4All και τοεθελοντικό κίνημαSaveYourHood θέτει νέους, «πράσινους» στόχους και σε καλεί να γίνεις μέρος αυτής της αποστολής, ενώ μπαίνεις και στην κλήρωση για να κερδίσεις πλούσια δώρα.

Στόχος της δράσης μέχρι τον Σεπτέμβριο, με τη βοήθεια της We4All, είναι να έχουν πραγματοποιηθεί 2.500 φυτεύσεις σε τουλάχιστον 6 γειτονιές της Αττικής, καθώς και σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας, που δοκιμάστηκε πρόσφατα. Παράλληλα, η FΙΧHellas στηρίζει το σκοπό του πανελλαδικού κινήματοςSaveYourHood,και αναλαμβάνει τον καθαρισμό 8 αστικών περιοχών σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα θέτοντας έτσι νέους στόχους για πιο πράσινες και καθαρές γειτονιές.

Η ενέργεια γεννήθηκε μέσα από τη βασική αρχή και φιλοσοφία της FIX Hellas, πως μερικές απλές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή και την καθημερινότητά μας. Το πράσινο και η καθαριότητα στις γειτονιές μας, είναι δυο από τα πιο βασικά στοιχεία, γιατί κάθε φορά που ομορφαίνει η γειτονιά μας, ομορφαίνει ο κόσμος μας, το σπίτι μας.

Μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος αυτής της αποστολής, για πιο πράσινες και καθαρές γειτονιές, με έναν απλό, εύκολο και γρήγορο τρόπο μπαίνοντας παράλληλα και σε κλήρωση για πλούσια δώρα! Βρες τον μοναδικό κωδικό σε κάθε FIXHellas, μπες στο https://geitoniesfix.gr/troulokal/, πρόσθεσε τα στοιχεία και τον σχετικό κωδικό και λάβε μέρος στις εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα αναδείξουν συνολικά 500 τυχερούς.

“Κάνε το καλό με τον κωδικό” και ομόρφυνε, παρέα με της FIX, τις γειτονιές της πόλης!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved