Μέλι «Χρυσή Επιλογή»: Το δώρο της μέλισσας… στην κουζίνα μας

POP UP TEAM
/
20 Μαΐου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Τo μέλι Χρυσή Επιλογή με την υπογραφή του Κέντρου Ελληνικής Μελισσοκομίας ήρθε για να δώσει ενέργεια στη μέρα και να γίνει η νέα διατροφική συνήθεια της καθημερινότητας μας.

Προέρχεται από τους καλύτερους θυμαρότοπους της Κρήτης. Το κεχριμπαρένιο χρώμα και το χαρακτηριστικό του άρωμα κλείνουν μέσα τους την ευωδία της ελληνικής φύσης. Η μοναδική γεύση του θυμαρίσιου μελιού, θα σας ταξιδεψει στους παραθαλάσσιους και ορεινούς μελισσότοπους της Κρητικής γης.

To βραβευμένο για τις άριστες και αξιόπιστες παραγωγικές διαδικασίες, Κέντρο Ελληνικής Μελισσοκομίας, με όραμα την αναγνώριση της διατροφικής αξίας του μελιού της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο και αποστολή την προσφορά του θεάρεστου δώρου της μέλισσας με σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο παραμένει πιστό στην ελληνική παράδοση για περισσότερα από 23 χρόνια.

Θέτοντας υψηλά τον πήχη της ποιότητας καθ’ όλη την παραγωγική διαδικασία του μελιού και μετά τις καθιερωμένες σειρές “Θεάρεστον”, “Μέλινθον”, “Χρυσό Δωδεκανησιακό” και “Άνθια” το Κ.Ε.Μ. συστήνει στο κοινό το μέλι Χρυσή Επιλογή προσφέροντας μία νέα επιλογή σε όλους τους καταναλωτές που αρέσκονται σε έναν γευστικό και υγιεινό τρόπο διατροφής.

Με απαράμιλλη ποιότητα, αυθεντική γεύση και ξεχωριστό άρωμα το μέλι Χρυσή Επιλογή είναι διαθέσιμο στις μεγαλύτερες αλυσίδες super market στην Ελλάδα, σε στρατιωτικά πρατήρια και εξάγεται σε 10 χώρες σε Ευρώπη και Αμερική.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved