Ανακάλυψε το STMNT GROOMING GOODS: τη νέα γενιά προϊόντων grooming με την υπογραφή των πρωτοπόρων στο σύγχρονο Barbering

POP UP TEAM
/
11 Ιουλίου, 2022

«Είμαστε οι πρωτοπόροι του σύγχρονου barbering. Η αποστολή μας δεν είναι απλά να συνεισφέρουμε στον κλάδο. Θέλουμε να επαναπροσδιορίσουμε τις βασικές αρχές του grooming. Σεβόμαστε τους ανθρώπους που κάνουν γενναίες, αυθεντικές δηλώσεις. Δημιουργούμε μια κοινότητα με επιρροή στον κλάδο. Με ανθρώπους που υπερασπίζονται αυτά που πιστεύουν. Ακολουθώντας μια προσέγγιση πραγματικής συνεργασίας, σχεδιάσαμε ένα brand που ξεπερνάει τον ορισμό του προϊόντος. Δημιουργήσαμε ένα brand με όραμα». 

–    STMNT GROOMING GOODS 

Τα τελευταία χρόνια το barbering και η κομμωτική έχουν γίνει ένα, είναι αλληλένδετα μεταξύ τους. Οι βασικές αξίες του barbering είναι ακόμα εδώ. Οι παραδόσεις, οι δεξιότητες. Αλλά το grooming από μόνο του έχει αλλάξει όψη, οι κλασικοί κώδικες του «αρρενωπού» έχουν αμφισβητηθεί.

Το σύγχρονο barbering είναι εκλεπτυσμένο, καθοδηγείται από το lifestyle και δεν κάνει διαχωρισμούς στα δύο φύλα. Έχει να κάνει με όλο το πακέτο, με βάση το οποίο εξατομικεύεται ένα style. Ολόκληρη η εμπειρία έχει εξελιχθεί από την απλή επίσκεψη στο κομμωτήριο προς την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

 

ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΛΩΣΣΑ 

Είναι barbers στην τέχνη και δημιουργοί εκ φύσεως. Γνωρίστε τους πρωτοπόρους του σύγχρονου barbering, την ιδρυτική ομάδα του  STMNT:

    Julius Arriola γνωστός και ως JULIUS CVESAR (@JULIUSCAESAR)
    Sofie Pok γνωστή και ως STAYGOLD (@STAYGOLD31)
    Miguel Gutierrez γνωστός και ως NOMAD BARBER (@NOMADBARBER)

Μαζί έχουν δημιουργήσει προϊόντα υψηλής απόδοσης που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας. Προϊόντα τα οποία έχουν ωραία εμφάνιση, ωραίο άρωμα και αυστηρό σχεδιασμό. Προϊόντα σχεδιασμένα με σκοπό να κάνουν τη δική τους δήλωση. Έχουν ενσωματώσει την ταυτότητά τους σε κάθε πτυχή των προϊόντων. Σχεδίασαν ένα brand που ξεχωρίζει. Ένα brand με την υπογραφή τους.

Ανακαλύψτε τη δήλωσή τους: @STMNTGROOMING / STMNTGROOMING.GR

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ

Όλοι μαζί έχουν σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram και χτίζουν μια αναπτυσσόμενη κοινότητα ανθρώπων με επιρροή στον κόσμο της κομμωτικής.

“Ως δημιουργικοί και καινοτόμοι, ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να σχεδιάσουμε κάθε μας προϊόν από το μηδέν. Επενδύσαμε τα πάντα σε αυτό. Την έμπνευσή μας. Τις γνώσεις μας. Το πάθος μας. Ξεπεράσαμε τα όρια και αναπτύξαμε εξαιρετικές συνθέσεις. Κάναμε δοκιμές ξανά και ξανά έως ότου να ξεπεράσουν τις προσδοκίες μας.

Το αποτέλεσμα: τρεις διαφορετικές σειρές styling, συνοδευόμενες από
μια σειρά περιποίησης με 5 προϊόντα.”

–        STMNT GROOMING GOODS

Η συλλογή του JULIUS CVESAR

Ο Julius ασχολείται με την κομμωτική για περισσότερα από 17 χρόνια. Αποτελεί έναν αξιοσέβαστο εκπαιδευτή με καταγωγή από το LA. Σκοπός του είναι να μοιραστεί το δημιουργικό του όραμα με τον κόσμο καθώς εξελίσσει την τέχνη του grooming σε νέο επίπεδο.

«Έχω αναπτύξει τη συλλογή μου με στόχο να προσφέρω επιδόσεις με πολλαπλές χρήσεις, είτε σε αυτούς που βρίσκονται πίσω από την καρέκλα, 
είτε στους session stylists. 
Λάμψη, ματ αποτέλεσμα και όλα τα ενδιάμεσα επίπεδα – αυτές οι συνθέσεις έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να αναμιγνύονται μεταξύ τους και να προσφέρουν πραγματικά εξατομικευμένο styling.”

                                                                                                                    – JULIUS CVESAR

Έχοντας στο επίκεντρο της σκέψης του κάθε καταναλωτή, ο Julius έχει σχεδιάσει τρία προϊόντα και δύο βασικά looks για να εξελίξει το grooming σε νέο επίπεδο:

    STMNT Shine Paste [100ml] – Η πάστα για διακριτική λάμψη
    STMNT Matte Paste [100ml] – Η πάστα για το τέλειο ματ αποτέλεσμα
    STMNT Hairspray [150ml] – Με αυτό το προϊόν, το style σας είναι ασφαλές

Αυτή η συλλογή διαθέτει το χαρακτηριστικό άρωμα του JULIUS CVESAR: μια παραλλαγή κρεμώδους καρύδας και σανταλόξυλου, με νότες ίριδας.

Η συλλογή της STAYGOLD

Η Sofie είναι μία βραβευμένη και πασίγνωστη εκπαιδεύτρια από το LA. Ταλέντο της αποτελεί το να σπάει το κατεστημένο. Με πάνω από 10 χρόνια ενασχόλησης με τα μαλλιά, η αφοσίωσή της στην προσωπική της εξέλιξη αποδεικνύει ότι οι τεχνικές της δεξιότητες είναι εξαιρετικές!

“Το να σπάω τα κατεστημένα είναι αυτό που με χαρακτηρίζει. Προσπαθώ πάντα να ξεπερνάω τις προσδοκίες σε ό,τι και αν κάνω. Η αφοσίωσή μου στην προσωπική εξέλιξη και τη δεξιοτεχνική τελειότητα αντανακλάται στις συνθέσεις μου, καθεμία με μοναδικές ιδιότητες- πούδρες, ινώδεις πομάδες και
  υφές που μεταμορφώνονται».

                                                                                                 – STAYGOLD

Η Sofie έχει δημιουργήσει μια μοναδική συλλογή προϊόντων που πραγματικά διατηρούν τη δική τους ταυτότητα, και ζωντανεύουν μέσα από τα looks, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να επαναπροσδιορίσουν τους κανόνες του styling:

    STMNT Fiber Pomade [100ml] – Το χρυσό σας εισιτήριο για ατημέλητη υφή
    STMNT Wax Powder [15g] – Αλλάζει τον τρόπο που στυλιζάρετε
    STMNT Spray Powder [4g] – Το μυστικό σας όπλο για σκληρή υφή

Αυτή η συλλογή διαθέτει το χαρακτηριστικό άρωμα της STAYGOLD: ένα αναζωογονητικό μίγμα εσπεριδοειδών & μέντας, με υδάτινες και ξυλώδεις νότες.

Η συλλογή του NOMAD BARBER

Ο Miguel είναι ένας πασίγνωστος, πολυταξιδεμένος barber, φωτογράφος και δημιουργός ταινιών. Μας χαρίζει έμπνευση από όλο τον κόσμο, προάγοντας την καινοτομία και την εκπαίδευση. Η ενασχόλησή του με το barbering για περισσότερα από 16 χρόνια έχει καλλιεργήσει το αυθεντικό του πάθος που μας έχει αιχμαλωτίσει.

“Έχω ανακαλύψει τις καθιερωμένες τεχνικές στο barbering από όλο τον κόσμο. Αυτή η μοναδική γνώση μου επέτρεψε να τελειοποιήσω μια συλλογή από κλασικές συνθέσεις, αναβαθμίζοντας τες για να ικανοποιήσω τις σύγχρονες ανάγκες. Αυτή η αυθεντική συλλογή δεν αντιπροσωπεύει απλώς τα ταξίδια μου, αλλά και την εμπειρία των καλύτερων στο barbering από όλο τον κόσμο.”

                                                                                                                    – NOMAD BARBER

Η συλλογή του Miguel περιλαμβάνει τρία απαραίτητα προϊόντα και δύο βασικά looks, τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να χαρίζουν ελευθερία δημιουργίας, ώστε κάθε μέρα να αποτελεί μια περιπέτεια:

    STMNT Classic Pomade [100ml] – Ένα αδιαμφισβήτητα κλασικό προϊόν
    STMNT Dry Clay [100ml] – Δημιουργήστε ένα τραχύ αποτέλεσμα με ματ τελείωμα
    STMNT Grooming Spray [200ml] – Ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων
για προετοιμασία και styling

Αυτή η συλλογή διαθέτει το χαρακτηριστικό άρωμα του NOMAD BARBER: ένα φρέσκο μίγμα μπαχαρικών, λεβάντας & μια νότα ξυλώδους τόνου.

STMNT ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Η ιδρυτική ομάδα συνεργάστηκε για να δημιουργήσει μια σειρά 5 προϊόντων περιποίησης, που έχουν σχεδιαστεί για να χαρίζουν τον τέλειο καμβά για το styling.

Αυτή η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για να δημιουργεί την τέλεια βάση για το styling, είτε αυτό γίνεται στο κομμωτήριο, στο barbershop ή στο σπίτι. Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για την περιποίηση όλων των τύπων μαλλιών και όλων των ειδών τα γένια. Οι συνθέσεις υψηλής απόδοσης περιέχουν ενεργό άνθρακα για καθαρισμό και μενθόλη για αναζωογόνηση και πλούσια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αυτά τα premium προϊόντα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας περιποίησης για γρήγορες και εύκολες λύσεις:

    STMNT Shampoo [300ml] – O καθημερινός σας καθαρισμός, ακόμα πιο ενισχυμένος
    STMNT All-in-One Cleanser [300ml] – O καθημερινός σας πολλαπλός καθαρισμός, σε ένα προϊόν
    STMNT Conditioner [275ml] – Για ένα απαλό τελείωμα
    STMNT Beard Oil [50ml] – Η γενειάδα σας στα καλύτερά της
    STMNT Hair & Body Cleansing Bar [125g] – Η ιδανική επιλογή για καθαρισμό με πολλαπλές χρήσεις

Η συλλογή περιποίησης διαθέτει το δικό της χαρακτηριστικό άρωμα: φρέσκα εσπεριδοειδή & λεβάντα με Tonka Bean. 

Κάθε προϊόν της συλλογής έχει διαμορφωθεί από το συλλογικό όραμα του STMNT και έχει σχεδιαστεί με πάθος – μια δήλωση που βρίσκεται στη συσκευασία κάθε προϊόντος της σειράς.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ STMNT

Το STMNT ξεπερνά τον ορισμό του προϊόντος, πρόκειται για ένα brand με όραμα. Μια συλλογικότητα που σέβεται τους ανθρώπους που έχουν να κάνουν γενναίες, αυθεντικές δηλώσεις, ανθρώπους που υπερασπίζονται τα πιστεύω τους.

Είστε έτοιμοι να αναβαθμιστείτε; Γίνετε μέλος μιας κοινότητας που τιμά τη δεξιοτεχνία και αγωνίζεται ώστε να βελτιώνεται συνεχώς: @STMNTGROOMING / STMNTGROOMING.GR

Κάντε τη δήλωσή σας: #STMNTGROOMING #MAKEYOURSTMNT

Η STMNT κυκλοφόρησε επίσημα στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ η παγκόσμια κυκλοφορία ακολούθησε σταδιακά έως το 2022.

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 52.000 εργαζομένους παγκοσμίως, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €20 δις και λειτουργικά κέρδη €2,7 δισ. για το έτος 2021. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX. 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas ως 100% θυγατρική της Henkel AG & Co από το 1989, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα. Η Henkel Hellas απασχολεί περισσότερους από 193 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €94.7 εκ. και λειτουργικά κέρδη €20.5 εκ. για το έτος 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved