Η «Χάλυψ Δομικά Υλικά» γίνεται Heidelberg Materials Hellas

POP UP TEAM
/
4 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Νέα ονομασία για την ιστορική εταιρεία παραγωγής τσιμέντου

Η εταιρεία «Χάλυψ Δομικά Υλικά», περήφανο μέλος του ομίλου Heidelberg Materials, ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές δομικών υλικών παγκοσμίως, αλλάζει όνομα και πλέον φέρει την
επωνυμία “Heidelberg Materials Hellas”. Αυτή η στρατηγική κίνηση αποτελεί ευθυγράμμιση με τη στρατηγική του Ομίλου να υπάρχει κοινή ονομασία του στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η Χάλυψ, η οποία μετράει 80 χρόνια ιστορίας και αποτελεί ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο όνομα στον εγχώριο κατασκευαστικό τομέα, ανήκει από το 2017 στην παγκόσμια οικογένεια της Heidelberg Materials. Με περισσότερους από 51.000 εργαζόμενους σε σχεδόν 3.000 εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 50 χώρες, η Heidelberg Materials, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές δομικών υλικών και εφαρμογών στον κόσμο με ηγετική θέση στην αγορά του τσιμέντου, των αδρανών υλικών και του έτοιμου σκυροδέματος. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Ομίλου χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κατοικιών, υποδομών, εμπορικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Η μετονομασία της Χάλυψ σε Heidelberg Materials Hellas αντανακλά τους ευρύτερους μετασχηματισμούς που συμβαίνουν στον όμιλο Heidelberg Materials σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της υιοθέτησης τεχνολογιών αιχμής, όπως το 3D printing, και της εφαρμογής βιώσιμων στρατηγικών. Άλλωστε στο επίκεντρο των ενεργειών του Ομίλου, που είναι πρωτοπόρος στο δρόμο προς την ουδετερότητα σε αποτύπωμα άνθρακα και την κυκλική οικονομία στον κλάδο των δομικών υλικών, δεσπόζει η βιωσιμότητα και η καινοτομία.

Με αφορμή την αλλαγή του ονόματος της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Heidelberg Materials για την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Αλβανία, κ. Mihail Polendakov, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Heidelberg Materials Hellas θα συνεχίσει απρόσκοπτα να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της, τιμώντας την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια, ατενίζοντας παράλληλα με αισιοδοξία το μέλλον του κλάδου».

Σχετικά με τη Ηeidelberg Materials
Η Heidelberg Materials είναι ένας από τους μεγαλύτερους ολοκληρωμένους κατασκευαστές δομικών υλικών και εφαρμογών στον κόσμο με ηγετική θέση στην αγορά του τσιμέντου, των αδρανών υλικών και του έτοιμου σκυροδέματος.

Εκπροσωπούμαστε σε περισσότερες από 50 χώρες με περίπου 51.000 εργαζόμενους σε σχεδόν 3.000 τοποθεσίες. Στο επίκεντρο των δράσεων μας βρίσκεται η ευθύνη για το περιβάλλον. Ως πρωτοπόρος στην πορεία προς την ουδετερότητα σε αποτύπωμα άνθρακα και την κυκλική οικονομία στη βιομηχανία δομικών υλικών, εργαζόμαστε πάνω σε βιώσιμα δομικά υλικά και λύσεις για το μέλλον. Παρέχουμε νέες δυνατότητες για τους πελάτες μας μέσω της ψηφιοποίησης.

Επικοινωνία
Communication Focal Point
Legal and Communication Department
main-hellas@heidelbergmaterials.com

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved