Στην κατάθεσή της για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά η μητέρα της Καρολάιν αναφέρεται στην τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της πριν από τη δολοφονία.

Στη δικογραφία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εκτός από την προανακριτική απολογία του συζυγοκτόνου και την ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της Καρολάιν, περιλαμβάνεται και η κατάθεση από τη μητέρα του θύματος.

«Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα» υποστήριξε ο συζυγοκτόνος στην προανακριτική του απολογία στην Ασφάλεια. Στο διαβιβαστικό (26 σελίδες) που έστειλαν οι αστυνομικοί στις δικαστικές αρχές για την πολύκροτη υπόθεση, περιλαμβάνονται και σημειώσεις από το ημερολόγιο της Καρολάιν.

«Είμαι η μαμά της Καρολάιν που σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες μέσα στο σπίτι στα γλυκά νερά. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει» ανέφερε η μητέρα του θύματος στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς.

Και πρόσθεσε: «Δεν μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα». Μιλώντας για την κόρη της, επεσήμανε: «Ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες. Ήταν σημαιοφόρος πήγαινε στους προσκόπους έκανε καταδύσεις, θέατρο και άλλες δραστηριότητες».

680b77dba93948e0999f9c84b7d1d8c3

Στην κατάθεση της μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά η μητέρα της Καρολάιν αναφέρθηκε στη γνωριμία της κόρης της με τον 33χρονο πιλότο αλλά και στη γέννηση του παιδιού τους. 

«Με τον Μπάμπη γνωρίστηκαν στην Αλόννησο όταν ήταν 16 χρονών περίπου. Είχαν γνωριστεί  σε κοινή παρέα. Εμείς ξέραμε για την σχέση τους και αν και η Καρολάιν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία, βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε  τα παιδιά. Πριν 11 μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι, τη Λύδια.

» Από τότε την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει παρά πολύ καλά. Δε μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως μιλούσε με την κόρη της καθημερινά στο τηλέφωνο με βίντεο κλήση «και μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά».

«Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο, ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπανε για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και σιγουρεύτηκα για το κακό.Τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω γιατί με πονάει πολύ. Δόξα τω Θεώ η Λυδία είναι καλά» πρόσθεσε.

via.athensvoice.gr/