Sophia Urista: Η τραγουδίστρια των Brass Against ούρησε στο πρόσωπο άνδρα ζωντανά σε συναυλία.

POP UP TEAM
/
17 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη συναυλία των Brass Against στην πόλη Ντεϊτόνα της Φλόριντα. Η τραγουδίστρια του γκρουπ, Sophia Urista, δεν μπορούσε να κρατηθεί και ούρησε πάνω σε έναν θαυμαστή σοκάροντας άπαντες με την κίνησή της.

Η τραγουδίστρια παραπονέθηκε πολλές φορές πως θέλει απεγνωσμένα να ουρήσει, κάλεσε έναν θαυμαστή της στη σκηνή και τον έβαλε να ξαπλώσει. Τότε εκείνη πήγε από πάνω του, κατέβασε το παντελόνι της και ούρησε στο πρόσωπό του, ενώ παράλληλα τραγουδούσε το «Wake Up» των Rage Against The Machine. 

Η ενέργεια της 36χρονης προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, τόσο στον αμερικανικό Τύπο όσο και στα social media, ενώ υπήρξε και μια επίσημη καταγγελία. Σύμφωνα με την New York Post, που επικαλείται τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Ντεϊτόνα Μπιτς, μια δυσαρεστημένη πολίτης απευθύνθηκε στην σελίδα Facebook του τμήματος για να εκφράσει την αγανάκτηση και την οργή της, και στη συνέχεια της δόθηκαν οδηγίες για να καταγγείλει επίσημα το περιστατικό, κάτι που έκανε.

Σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο, η έρευνα για το συμβάν είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, The Daytona Beach News-Journal, η προσβολή δημοσίας αιδούς μπορεί να επισύρει ποινή κάθειρξης έως και ενός έτους και πρόστιμο ύψους 1.000 δολαρίων, αφού είναι παράνομο για ένα άτομο να εκθέτει τα γεννητικά όργανά του/της σε δημόσιο χώρο, με χυδαίο ή ανάρμοστο τρόπο.

Sophia Urista: Η συγγνώμη της τραγουδίστριας

Το συγκρότημα με ανάρτησή του ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά της Sophia Urista και τόνισε ότι είναι κάτι που δεν θα ξαναγίνει σε συναυλία του.

«Περάσαμε υπέροχα χθες το βράδυ στο Welcome to Rockville. Η Sophia παρασύρθηκε. Αυτό δεν είναι κάτι που οι υπόλοιποι περιμέναμε και δεν είναι κάτι που θα ξαναδείτε στις συναυλίες μας», ανέφεραν τα μέλη του γκρουπ στο Tweet τους.

Στο συγκεκριμένο event που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τοπικού φεστιβάλ Welcome to Rockville, την παράσταση δεν έκλεψαν δυστυχώς οι «δυνατές» ροκ διασκευές για τις οποίες φημίζεται το νεοϋορκέζικο συγκρότημα, αλλά το άκρως ασυνήθιστο σόου της frontwoman του.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved