Μάνος Δασκαλάκης στη Νικολούλη: «Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα»

POP UP TEAM
/
15 Απριλίου, 2022

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα» – Το β’ μέρος της συνέντευξής του στην Αγγελική Νικολούλη.

Με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα πρόκειται να ασχοληθεί για άλλη μία Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ». Στο τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ», που κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης, προαναγγέλονται τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί η εκπομπή.

ύμφωνα με όσα παρουσιάζει το σύντομο τρέιλερ της εκπομπής, πρόκειται να ακουστούν άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών, με την Αγγελική Νικολούλη. «Απείλησε τον Μάνο, αυτός. Ο Μάνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε» λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε απόσπασμα το οποίο περιλαμβάνεται στο τρέιλερ.

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα

Επίπλεόν, την Παρασκευή αναμένεται να προβληθεί το δεύτερο μέρος της συνέντευξης με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Προϊδεάζοντας για το περιεχόμενο της συνέντευξης, το τρέιλερ δείχνει ένα μικρό κομμάτι της, στο οποίο ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά στο ερώτημα αν είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Κατηγορηματικά, εκείνος απαντά πως δεν είναι, τονίζοντας ότι: «Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα».

http://www.youtube.com/watch?v=It5MvuzmPeo

 

Μάνος Δασκαλάκης – Ωνάσειο: «Δεν χορηγήσαμε κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα»

 Υπενθυμίζεται ότι το Ωνάσειο με ανακοίνωσή του διαψεύδει τους ισχυρισμούς του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, πως το νοσοκομείο χορήγησε κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ο συνήγορος της 33χρονης, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, Όθωνας Παπαδόπουλος ανέφερε πως στο παρελθόν είχε χορηγηθεί κεταμίνη στο παιδί από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Η ανακοίνωση του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου

«Σε συνέχεια δηλώσεων για χορήγηση κεταμίνης στην Γεωργία Δασκαλάκη, ενημερώνουμε ότι η κεταμίνη είναι αναισθητικό φάρμακο, το οποίο χορηγείται σε παιδιατρικούς ασθενείς σε χαμηλές δόσεις. Ο χρόνος ημίσειας ζωής του φαρμάκου στα παιδιά είναι 1-2 ώρες και πρακτικά δεν ανιχνεύεται στο αίμα μετά από μερικές ώρες.

Η νοσηλεία της Γεωργίας Δασκαλάκη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο έλαβε χώρα επτά μήνες πριν η ασθενής καταλήξει. Στον ιατρικό της φάκελο, δεν αναφέρεται χορήγηση κεταμίνης.

Ενημερώνουμε ότι ο ιατρικός της φάκελος παραλήφθηκε από τις αρμόδιες Αρχές στις 2 Μαρτίου 2022».

Πάτρα: Αίτημα στον ΕΟΦ από την ανακρίτρια για την κεταμίνη

Αίτημα προς τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) υπέβαλε η 18η τακτική ανακρίτρια, που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, προκειμένου να της διαβιβαστούν στοιχεία για την ουσία κεταμίνη, η οποία εντοπίστηκε στον οργανισμό του κοριτσιού από την Πάτρα.

H ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα ζητά συγκεκριμένα, να ενημερωθεί επί των εξής ζητημάτων:

Πού έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα και με ποιον τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή και παράνομα, με στόχευση κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκαν και κατέθεσαν μάρτυρες από το νοσηλευτικό προσωπικό από το Καραμανδάνειο της Πάτρας. Αύριο αναμένεται πως θα συνεχιστεί αυτό το σκέλος της υπόθεσης από τη δικαστική λειτουργό και σύμφωνα με πληροφορίες θα καταθέσουν γιατροί του ίδιου νοσοκομείου που δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας έδειξαν ότι της είχε χορηγηθεί η συγκεκριμένη ναρκωτική ουσία σε θανατηφόρα ποσότητα. Η μητέρα της 9χρονης, Ρούλα Πισπιρίγκου,  κρίθηκε προφυλακιστέα κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία με πρόθεση, κατηγορία την οποία αρνείται. 

Πηγή: athensvoice.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved