Η Κατερίνα Βάβουλα από την Νάξο πέρασε πρώτη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, έγραψε 20 σε φυσική και χημεία

Κατερίνα Βάβουλα © naxospress.gr
POP UP TEAM
/
29 Ιουλίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η Κατερίνα Βάβουλα από την Νάξο είναι η πρώτη των πρώτων στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, η οποία δήλωσε για την επιτυχία της ότι «είναι μία επιβράβευση και όχι αυτοσκοπός» όπως αναφέρει δημοσίευμα του naxospress.gr

Συγκέντρωσε 19.660 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις καταλαμβάνοντας τον τίτλο της πρώτης των πρώτων και οι πόρτες της επιτυχίας ανοίγουν με την εισαγωγή της στην Ιατρική Αθηνών.

Η Κατερίνα, η οποία ήρθε πρώτη σε συνΑνακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ – Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα
ολικό βαθμό στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των βάσεων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια έμαθε σήμερα αυτό που περίμενε και δεν ήταν άλλο από την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και μάλιστα πρώτη, καθώς οι βαθμοί της ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικοί.

Η Ναξιώτισσα έγραψε καθαρό 20 στη Φυσική και τη Χημεία, 19.7 στη Βιολογία και 18.6 στην Εκθεση, φτάνοντας συνολικό βαθμό στον τομέα Υγείας 19.660 μόρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του naxospress.gr, η Κατερίνα ακολούθησε από μικρή ένα συστηματικό πρόγραμμα μελέτης καθώς προέρχεται από εκπαιδευτική οικογένεια, ενώ η ίδια δήλωσε τα εξής: «Η ιατρική απλά μου προέκυψε αλλά δεν το επιδίωξα. Ήξερα από τη πρώτη στιγμή ότι θα περάσω στην σχολή αυτή. Και σήμερα ήθελα να το δω. Να βεβαιωθώ. Είναι μία επιβράβευση αλλά όχι αυτοσκοπός. Δεν μπήκα στη λογική, να είμαι πρώτη, ή δεύτερη ή τρίτη. Δεν το επιδίωξα. Αλλά το ευχαριστήθηκα».

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved