Άσχημα νέα για την Sharon Stone μετά από μια οδυνηρή εμπειρία στο νοσοκομείο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
3 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η Sharon Stone άφησε τους θαυμαστές της συντετριμμένους όταν αποκάλυψε ότι είχε έναν όγκο που έπρεπε να αφαιρεθεί.

Η 64χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο Twitter το ταξίδι της στο νοσοκομείο που περιελάμβανε μια άστοχη χειρουργική επέμβαση και λάθος διάγνωση.

Η Sharon προτρέπει τις γυναίκες να «παίρνουν πάντα μια δεύτερη γνώμη» από επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, αφού έλαβε μια λανθασμένη διάγνωση που αποδείχθηκε ότι ήταν «μεγάλος όγκος ινομυώματος».

«Μόλις είχα άλλη μια λανθασμένη διάγνωση και λανθασμένη διαδικασία», έγραψε, περιγράφοντας την παραμονής της στο νοσοκομείο και πώς ανακάλυψε τον όγκο.

«Αυτή τη φορά διπλή επισκληρίδιος. Με χειρότερο πόνο πήγα για ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ. Έχω ένα μεγάλο ινομυωματικό όγκο που πρέπει να αφαιρεθεί».

Η Sharon συμπεριέλαβε ένα μήνυμα δύναμης προς όλες τις γυναίκες εκεί έξω, «Κυρίες μου, μην αγανακτείτε, ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας».

«Θα μείνω μέσα για 4-6 εβδομάδες για πλήρη αποκατάσταση», κατέληξε. «Ευχαριστώ για τη φροντίδα σας. Είναι όλα καλά».

Οι θαυμαστές αντέδρασαν με μηνύματα συμπαράστασης και ευχές. «Τι απογοήτευση. Κρατήσου γερά, Sharon. Σε αγαπώ για πάντα. Προσευχές για ταχεία ανάρρωση».

Ένας άλλος είπε, «Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τη λήψη μιας δεύτερης γνώμης. Θα μπορούσε κυριολεκτικά να σώσει τη ζωή κάποιου».

Αρκετοί από τους followers της αντέδρασαν με ενθουσιασμό καθώς μοιράστηκαν ιστορίες για τα δικά τους προβλήματα υγείας και την ευχαρίστησαν που μοιράστηκε τη δική της περιπέτεια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός έπρεπε να υποβληθεί σε εκτομή. Πέρυσι, αποκάλυψε στα απομνημονεύματά της The Beauty of Living Twice ότι το 2001 οι γιατροί έπρεπε να αφαιρέσουν καλοήθεις όγκους από το σώμα της που ήταν όπως δήλωσε η ίδια «γιγάντιοι, μεγαλύτεροι από το στήθος μου».

Μετά τη διαδικασία, αποκάλυψε ότι ένας πλαστικός χειρουργός της έδωσε μεγαλύτερα εμφυτεύματα στήθους χωρίς τη συγκατάθεσή της όταν υποβαλλόταν σε επέμβαση αποκατάστασης στήθους για να επιδιορθώσει το στήθος της.

Στην αυτοβιογραφία της που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο, η Stone έγραψε επίσης για το εγκεφαλικό επεισόδιο και την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη το 2001, σε ηλικία 43 ετών. Μιλώντας για αυτήν τον τρομακτική περιπέτεια με την υγεία της με τον Willie Geist στην εκπομπή Today, η Stone είπε ότι βρισκόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου όταν ο γιατρός της είπε ότι ήταν κοντά στον θάνατο.

«Το δωμάτιο ήταν τόσο αθόρυβο», είπε στον Geist. «Όταν το δωμάτιο είναι τόσο σιωπηλό και κανείς δεν τρέχει προσπαθώντας να σε φτιάξει, τότε είναι που συνειδητοποιείς πόσο κοντά είναι ο θάνατος και πόσο σοβαρά είναι όλα».

Η Sharon Stone ανέκαμψε και έκανε ένα διάλειμμα δύο ετών από την υποκριτική καθώς επικεντρώθηκε στην υγεία της, αλλά όπως είπε σε συνέντευξή της το 2019 στο περιοδικό Variety, το εγκεφαλικό περιόρισε την καριέρα της. Έφτασε να αγωνίζεται να βρει δουλειά για επτά χρόνια, ενώ έχασε επίσης την κύρια επιμέλεια του υιοθετημένου γιου της Roan.

«Οι άνθρωποι μου φέρθηκαν με τρόπο που ήταν τρομερά αγενής», εξήγησε η Stone. «Από άλλες γυναίκες συναδέλφους μέχρι τη γυναίκα δικαστή που χειρίστηκε την υπόθεση της επιμέλειάς μου, δεν νομίζω ότι κανείς αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνο είναι ένα εγκεφαλικό για τις γυναίκες και τι χρειάζεται για να αναρρώσουν».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved