Τα κακόγουστα αστεία του Chandler προς τον Neo

Wikimedia Commons Copyright @Facebook Matthew Perry
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
7 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ο σταρ των Friends, Matthew Perry αστειεύτηκε με τον θάνατο του Keanu Reeves, για το οποίο αργότερα ζήτησε συγγνώμη.

Ο Keanu Reeves φαίνεται να γνωρίζει τις προσβολές που έκανε ο πρωταγωνιστής των Friends, Matthew Perry στα νέα του απομνημονεύματα. Μετά από το backlash που δέχτηκε ο Perry αναγκάστηκε τελικά να ζητήσει συγνώμη.

Ο Perry δημοσίευσε τα απομνημονεύματά του, Friends, Lovers And The Big Terrible Thing την Τρίτη 1 Νοεμβρίου. Εν μέσω ειλικρινής εξομολόγησης για τον αγώνα του με τους εθισμούς, συμπεριλαμβανομένης της αποκάλυψης ότι παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική χρήση οπιοειδών το 2018 και τον ισχυρισμό ότι κάποτε φίλησε τη γυναίκα του Eddie Van Halen ενώ ο κιθαρίστας ήταν λιπόθυμος από το ποτό, το βιβλίο βλέπει τον Matthew Perry να κάνει πολλά κακόγουστα αστεία εις βάρος του Keanu Reeves.

Το πρώτο εμφανίζετε σε ένα απόσπασμα για τον θάνατο του River Phoenix, ο οποίος ήταν στενός φίλος του Keanu Reeves πριν πεθάνει το 1993 (ο Matthew Perry πρωταγωνίστησε επίσης μαζί του στην ταινία του 1988 A Night In The Life Of Jimmy Reardon). Σε αυτό, ο Perry έγραψε: «Για ποιο λόγο οι γνήσιοι στοχαστές όπως ο River Phoenix και ο Heath Ledger πεθαίνουν, αλλά ο Keanu Reeves εξακολουθεί να περπατά ανάμεσά μας;»

Έκανε ένα παρόμοιο σχόλιο για τον Keanu Reeves αναφερόμενος στον θάνατο του σταρ του Saturday Night Live, Chris Farley, γράφοντας: «Άνοιξα μια τρύπα στον τοίχο από το καμαρίνι της Jennifer Aniston όταν το έμαθα. Ο Keanu Reeves περπατάει ανάμεσά μας».

Αφού δέχτηκε μαζικές αντιδράσεις, ο Perry ζήτησε επισήμως συγγνώμη για τις προσβολές, λέγοντας σε μια δήλωσή του ότι είναι στην πραγματικότητα μεγάλος θαυμαστής του Keanu και απλώς επέλεξε ένα τυχαίο όνομα για να το χρησιμοποιήσει ως punchline. «Λάθος μου», συνέχισε. «Ζητώ συγγνώμη. Θα έπρεπε να είχα χρησιμοποιήσει το δικό μου όνομα».

Ο Keanu Reeves δεν σχολίασε δημόσια τα σχόλια από τα απομνημονεύματα του Matthew Perry. Άλλωστε, ο σταρ του Matrix δεν έχει επίσημη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, σύμφωνα με μια πηγή που πιστεύεται ότι συνδέεται μαζί του, εξεπλάγη όταν έμαθε για την εχθρότητα του Matthew Perry.

Σε άλλο σημείο του βιβλίου του, ο Perry ισχυρίστηκε ότι η Cameron Diaz κάποτε τον χτύπησε κατά λάθος στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός ομαδικού ραντεβού, ότι παραλίγο να χάσει το γύρισμα για το Friends: The Reunion λόγω επείγουσας οδοντιατρικής επέμβασης (με αποτέλεσμα η φωνή του να ακούγεται διαφορετική στο επεισόδιο), ότι «Έπρεπε να παρακαλέσει» τους παραγωγούς της σειράς ώστε να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο λέει τις ατάκες του και ότι ο Zac Efron κάποτε απέρριψε έναν ρόλο ως νεότερη εκδοχή του.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved