Ο Charles Barkley αποκαλύπτει γιατί αυτός και ο Michael Jordan δεν έχουν μιλήσει εδώ και 10 χρόνια

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
24 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Παραδέχεται ότι «είπε κάτι που προσέβαλε» τον πρώην φίλο του. Ο Charles Barkley αποκαλύπτει τη διαμάχη του με τον Michael Jordan.

Ο θρύλος του μπάσκετ ήταν καλεσμένος στο podcast, Let’s Go του Tom Brady αυτή την εβδομάδα, όταν ρωτήθηκε εάν είχε υποστεί ποτέ αρνητικές συνέπειες όλα αυτά τα χρόνια από πράγματα που είχε πει στο παρελθόν ή αν τυχόν είχε μετανιώσει για κάποια σχόλια που έκανε.

«Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ότι εγώ και ο Michael Jordan ήμασταν κάποτε πολύ καλοί φίλοι, αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα. Ο Michael Jordan και η απώλεια της φιλίας μας ήταν ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που μου συνέβη», δήλωσε ο θρύλος του NBA.

«Αλλά, ήμουν ειλικρινής με αυτό που σκέφτηκα. Είπα: Το πιο σκληρό πράγμα για τον Michael Jordan είναι ότι πρέπει να τοποθετήσει καλύτερους ανθρώπους γύρω του», συνέχισε ο Charles Barkley, αναλογιζόμενος την αρχή της διαμάχης τους. «Επειδή το πιο δύσκολο πράγμα, όταν είσαι διάσημος, είναι ότι πολύ λίγοι άνθρωποι θα είναι ειλικρινείς μαζί σου. Και προσπαθώ να περιτριγυρίζω τον εαυτό μου με ανθρώπους οι οποίοι θα μου πουν αν κάνω κάτι στραβά».

«Και ο Michael προσβλήθηκε για κάτι που είπα γι ‘αυτόν. Και δεν έχουμε μιλήσει κατά πάσα πιθανότητα σχεδόν 10 χρόνια», πρόσθεσε. «Και ήταν ο καλύτερός μου φίλος εκείνη την εποχή. Και αγαπώ τον μάγκα σαν αδερφό και είμαστε και οι δύο πεισματάρηδες και δεν έχουμε μιλήσει».

Τα προσβλητικά σχόλια φαίνεται ότι έγιναν στο αθλητικό κανάλι ESPN το 2012, όπου είπε στην εκπομπή The Waddle & Silvy Show για τον Jordan: «Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεν ξέρω αν έχει προσλάβει αρκετούς ανθρώπους γύρω του που θα τους ακούσει. Επίσης, πιστεύω ότι δεν έχει κάνει καλή δουλειά ως στέλεχος του ΝΒΑ».

«Όταν είσαι διάσημος, οι άνθρωποι γύρω σου πολύ σπάνια διαφωνούν μαζί σου γιατί θέλουν να στο τέλος της ημέρας να πληρωθούν», είπε. «Θέλουν να πετάξουν με το ιδιωτικό σου τζετ, οπότε δεν διαφωνούν ποτέ μαζί σου. Δεν νομίζω ότι ο Michael έχει προσλάβει αρκετούς ανθρώπους γύρω του που θα διαφωνήσουν».

http://www.youtube.com/watch?v=LT_utIWywrE

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved