Η Nicole Kidman εκπλήσσει το Broadway με προσφορά 100.000 δολαρίων για το καπέλο του Hugh Jackman

Wikimedia Commons / Georges Biard
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
29 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η χειρονομία της ηθοποιού προκάλεσε ζητωκραυγές σε φιλανθρωπική δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε μετά από μια παράσταση του επιτυχημένου μιούζικαλ του Hugh Jackman, The Music Man.

Η Nicole Kidman έτυχε θερμής υποδοχής το βράδυ του Σαββάτου στο Broadway, όταν εμφανίστηκε σε μια παράσταση του Hugh Jackman, The Music Man. Κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας για τη φιλανθρωπική οργάνωση Broadway Cares/Equity Fights AIDS, η Kidman έκανε γνωστή την παρουσία της όταν προσέφερε ένα τεράστιο ποσό 100.000 δολαρίων για ένα καπέλο με την υπογραφή του Jackman.

Ο Jackman μοιράστηκε ένα βίντεο από τη συνάντηση στο Twitter, ευχαριστώντας τη Αυστραλή συνάδελφό του για την υποστήριξή της. «Σε αγαπώ. Λατρεύω το Broadway. Και μου αρέσει αυτό που κάνει η οργάνωση Broadway Cares, αλλά θέλω επίσης να πω ότι αυτή η παράσταση είναι εξαιρετική», είπε η Kidman, παίρνοντας το μικρόφωνο αφού πλησίασε τη σκηνή στο Winter Garden Theatre.

«Γνωρίζω την Nicole σχεδόν 30 χρόνια. Έχω δουλέψει μαζί της. Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Είναι μια από τις πιο γενναιόδωρες ψυχές που ξέρω», συνέχισε ο Jackman. «Είσαι όμορφος άνθρωπος. Σ’αγαπώ. Ευχαριστώ».

Η προσφορά των 100.000 δολαρίων της Kidman προκάλεσε ενθουσιώδη ανταπόκριση από το πλήθος, με αποτέλεσμα ο Jackman να αστειευτεί: «Θέλω απλώς να είμαι ξεκάθαρος, δεν πρόκειται για δολάρια Αυστραλίας».

«Η υποστήριξη της Kidman στο Broadway Cares/Equity Fights AIDS το Σάββατο το βράδυ ήταν υπέροχη και η εξαιρετική γενναιοδωρία της θα εκτιμηθεί βαθύτατα από ολόκληρη την κοινότητα του Broadway», είπε η Kate Horton, παραγωγός του The Music Man, σε μια δήλωσή της.

«Η Broadway Cares είναι ευλογημένη με φίλους από όλο το Broadway με τον Hugh Jackman στην κορυφή. Αυτό το εξαιρετικό δώρο από τη φίλη του Nicole Kidman είναι μακράν η μεγαλύτερη δωρεά για οποιοδήποτε αντικείμενο δημοπρασίας. Είναι 20.000 γεύματα και 2.000 επισκέψεις γιατρών αυτή την εορταστική περίοδο για όσους ζουν με HIV/AIDS, παλεύουν με τον COVID-19 ή αντιμετωπίζουν άλλες απειλητικές για τη ζωή προκλήσεις», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Broadway Cares, Tom Viola.

Η εμφάνιση της Nicole Kidman έρχεται λίγες μέρες αφότου κέρδισε το βραβείο ζωής του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου. Ένα γκαλά αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες.

Ενώ ο Jackman και η Kidman είναι δύο από τους πιο εξέχοντες Αυστραλούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, οι δύο φίλοι έχουν συνεργαστεί ελάχιστες φορές στο παρελθόν. Το ζευγάρι πρωταγωνίστησε στο Australia του Baz Luhrmann το 2008 και παρείχε τις φωνές των πιγκουίνων στη ταινία κινουμένων σχεδίων του 2006 Happy Feet.

Το The Music Man ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς στο Broadway, κερδίζοντας 2 με 3 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα σε πωλήσεις εισιτηρίων. Η παράσταση έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου 2023.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved