Η αγγελία του Netflix: Ζητείται αεροσυνοδός για τα τζετ της εταιρίας

©netflix
POP UP TEAM
/
23 Ιανουαρίου, 2023

Το Netflix προσλαμβάνει αεροσυνοδό για ένα από τα ιδιωτικά του τζετ και προσφέρει 385.000 δολάρια ετησίως.

Ο κολοσσός του streaming αναφέρει ότι αναζητά υποψηφίους με «ανεξάρτητη κρίση, διακριτικότητα και εξαιρετικές δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών». Θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να «λειτουργούν με λίγη καθοδήγηση και μεγάλη αυτο-παρακίνηση».

Πέρυσι το Netflix «έκοψε» εκατοντάδες θέσεις εργασίας μετά από πτώση του αριθμού των συνδρομητών. «Το συνολικό εύρος της αγοράς για αυτή τη θέση είναι συνήθως 60.000 – 385.000 δολάρια. Αυτό το εύρος της αγοράς βασίζεται στη συνολική αποζημίωση (έναντι μόνο του βασικού μισθού), η οποία είναι σύμφωνη με τη φιλοσοφία των αποδοχών μας», ανέφερε το Netflix σε μια αγγελία εργασίας στον ιστότοπό του.

Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι καθορίζει τον μισθό ενός εργαζομένου λαμβάνοντας υπόψη «παράγοντες αποζημίωσης», όπως το ιστορικό, η εμπειρία και οι δεξιότητές του.

Η θέση έχει έδρα το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας και απαιτεί ταξίδια εντός και εκτός των ΗΠΑ. Τα καθήκοντα του αεροσυνοδού σε ένα “Super Midsize Jet” θα περιλαμβάνουν την επιθεώρηση του εξοπλισμού έκτακτης ανάγκης στο πιλοτήριο, την καμπίνα και τις θέσεις πριν από την απογείωση.

Θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να σηκώνουν αντικείμενα βάρους 13,6kg (30lb) κατά τη φόρτωση και τον εφοδιασμό των αεροπλάνων.

Ο μέσος μισθός των αεροσυνοδών στις ΗΠΑ είναι λίγο πάνω από 62.000 δολάρια ετησίως, σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικής Εργασίας των ΗΠΑ.

Την Πέμπτη η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τα κέρδη της για τους τρεις τελευταίους μήνες του 2022.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved