Beyonce: Η λαμπερή εμφάνιση στο Dubai μετά από 4 χρόνια απουσίας, το αστρονομικό ποσό & το τραγούδι με την κόρη της

POP UP TEAM
/
24 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Beyonce εμφανίστηκε live μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, στα ανεπίσημα εγκαίνια του ξενοδοχείου Atlantis the Royal στο Ντουμπάι στις 21 Ιανουαρίου. Ανέβασε μάλιστα στην σκηνή την 11χρονη κόρη της Blue Ivy, με την οποία τραγούδησαν το «Brown Skin Girl», από το soundtrack της Beyonce, για το remake του «Βασιλιά των Λιονταριών» της Disney το 2019.

http://www.youtube.com/watch?v=vRFS0MYTC1I

Οι επιλεγμένοι προσκεκλημένοι δεν γνώριζαν ποιός θα είναι ο καλλιτέχνης της βραδιάς, παρά μόνο πως θα είναι μία «μοναδική στη ζωή εμφάνιση». Παράλληλα ζητήθηκε από τον κόσμο να κλείσει τα κινητά του σε θήκες ώστε να μην κυκλοφορίσουν πλάνα της εκεδήλωσης. Ωστόσο κυκλοφόρησαν.

http://www.youtube.com/watch?v=UX2EHbdxlh4

Κάτι που έκανε αρχικά εντύπωση, σύμφωνα με την εφημερίδα, «Guardian», ήταν ότι η Beyonce δεν τραγούδησε τραγούδια από το δημοφιλές άλμπουμ της «Renaissance». Το άλμπουμ έχεις ως θέμα την αγάπη προς τους μαύρους και queer και φαίνεται να είναι αυτός ο λόγος που η τραγουδίστρια δεν είπε κάποιο τραγούδι, καθώς, όπως δήλωσαν πολλοί θαυμαστές της, η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και θεωρείται έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο.

Πολλοί εξάλλου καλλιτέχνες, έχουν αναγκαστεί να ακυρώσουν συναυλίες τους. Το 2019, το Ίδρυμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανάγκασε την Nicki Minaj να ακυρώσει την συναυλία της στο Jeddah World Fest στη Σαουδική Αραβία. Παρόμοιο θέμα αντιμετώπισε και ο Justin Bieber από ακτιβιστές με την εμφάνισή στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας. Παρόλα αυτά εμφανίστηκε.

Σύμφωνα με το Bloomberg, για την υπέρλαμπρη εμφάνιση της, η Beyonce φέρεται να έλαβε 24 εκατομμύρια δολάρια. Την εμφάνιση της Beyonce συνόδευσε η εντυπωσιακή λιβανέζικη χορευτική ομάδα Mayyas.

http://www.youtube.com/shorts/02oowN0BVYo

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved