Συνεχίζεται η έξοδος των Αθηναίων στον Πειραιά – Χαμός στο λιμάνι

POP UP TEAM
/
9 Αυγούστου, 2019

Αυξημένη είναι η κίνηση στον Πειραιά από το πρωί, από όπου χιλιάδες Αθηναίοι αναχωρούν και σήμερα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΛΠ, από το λιμάνι θα αναχωρήσουν σήμερα 28 πλοία ενώ, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ήδη σημειώνονται καθυστερήσεις σε ορισμένες περιπτώσεις. Κάποιοι έχασαν το πλοίο για λίγα λεπτά εξαιτίας της κίνησης. 

Αθηναίοι και τουρίστες καταφτάνουν από το πρωί στις πύλες του λιμανιού, προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία τους και να αναχωρήσουν για τους προορισμούς των διακοπών τους, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στους γύρω δρόμους. Τα αυτοκίνητα κινούνται με σημαντικά μικρότερες ταχύτητες όπως φαίνεται και στο χάρτη κυκλοφορίας που ακολουθεί. Όσοι ταξιδεύουν θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα στο λιμάνι καθώς σε αρκετούς δρόμους υπάρχει μποτιλιάρισμα. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού η πληρότητα σε πολλούς προορισμούς αγγίζει το 100% και, όσο πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος, η κίνηση στα λιμάνια της χώρας αναμένεται να αυξηθεί. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε, πριν από μερικές ημέρες, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης είχε ζητήσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved