Ο Tik Toker του 2671 μας «αποκαλύπτει» πότε θα ξεσπάσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

©Unsplash/duncan-kidd
POP UP TEAM
/
30 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Αν αναρωτιέστε πότε θα ξεσπάσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, τότε η απάντηση είναι σε…2,5 χρόνια σύμφωνα με τον Eno Alaric.

Ο Eno Alaric είναι Tik Toker και ισχυρίζεται πως είναι ταξιδιώτης στον χρόνο και πως έχει έρθει από το μακρινό… 2671, σύμφωνα με την Mirror.

Ο Eno Alaric, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως @radianttimetraveller στο TikTok, έχει αποκτήσει περισσότερους από 26.000 ακόλουθους έπειτα από μια σειρά αναρτήσεων όπου προειδοποιεί για υποτιθέμενα μελλοντικά γεγονότα.

@radianttimetraveler What other questions do you have? #fyp #foryou #timetravel #timetraveler #radianttime #viral #xyzbca #entertainment ♬ Epic Emotional – AShamaluevMusic

Σύμφωνα λοιπόν με τον άνθρωπο από το μέλλον, ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος απέχει μόλις… δύο χρόνια και κάτι και θα ξεκινήσει με μια «ρωσική επίθεση σε μια χώρα του ΝΑΤΟ».

Τικ τοκ

Παράλληλα, στο βίντεο που ανήρτησε και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 22.000 προβολές, ο Eno προβλέπει ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής. «Ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής; Ο Ρεπουμπλικανός Ρον ΝτεΣάντις θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

Σε μια ακόμη ερώτηση που απαντάει είναι: «Ανακαλύφθηκε ποτέ ζωή έξω από τη Γη; Ναι, στην πραγματικότητα, εξωγήινοι έχουν ήδη προσγειωθεί στη Γη, σχεδιάζοντας να πάρουν πίσω ό,τι τους ανήκει».

Σύμφωνα με την Daily Star, ο ίδιος έχει προειδοποιήσει επίσης για δίδυμους πλανήτες που συγκρούονται με τη Γη, ακόμη και για πύλες που ανοίγουν σε άλλες διαστάσεις.

 

Πηγή: skai.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved