Η Madonna επιστρέφει με προκλητικές πόζες, μετά την περιπέτεια της υγείας της

Instagram @madonna
POP UP TEAM
/
10 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Madonna φόρεσε τα σέξι μαύρα ρούχα της και υπόσχεται να επιστρέψει γρήγορα στη σκηνή για την περιοδεία του «Celebration».

Η Madonna επέστρεψε δριμύτερη μετά την περιπέτεια της υγείας της και οι θαυμαστές της έχουν ενθουσιαστεί. Η «βασίλισσα της ποπ», λίγο πριν από τα 65α γενέθλιά της, φόρεσε τον σέξι κορσέ της και πόζαρε προκλητικά στον φακό, αφήνοντας πίσω της όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα, όταν στο τέλος Ιουνίου νοσηλεύτηκε στην εντατική με βακτηριακή λοίμωξη.

 

 

Η Madonna φόρεσε τα σέξι μαύρα ρούχα της και υπόσχεται να επιστρέψει γρήγορα στη σκηνή για την περιοδεία του «Celebration», που αναβλήθηκε λόγω του προβλήματος υγείας της.

«Καλοντυμένη, αλλά δεν έχω να πάω πουθενά… Σύντομα, πολύ σύντομα, θα ταξιδέψω κοντά σας», έγραψε στην ανάρτησή της. Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες, η Madonna φορά έναν κορσέ με μια χοντρή διαμαντένια αλυσίδα, ενώ σε μια δεύτερη κάθεται στην τουαλέτα, φορώντας μεγάλο κρεμαστό σταυρό και κοιτάζοντας το ταβάνι, ενώ πάλι είναι ντυμένη με διαφορετικό κορσέ-κορμάκι.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved