Ο Matthew McConaughey προσφέρει βοήθεια στο Μάουι και σε αυτούς που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Instagram @officiallymcconaughey
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
16 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Matthew McConaughey και ο γιος του Levi McConaughey, ανακοίνωσαν την υποστήριξή τους στους κατοίκους της Χαβάης που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάουι.

Μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 15 Αυγούστου, το δίδυμο αποκάλυψε τη συνεργασία τους με τη φιλανθρωπική ομάδα Baby2Baby, καθώς δεσμεύτηκαν για ουσιαστικές προσπάθειες ανακούφισης μετά την καταστροφή.

«Οι McConaughey’s χρηματοδοτούν ένα αεροπλάνο έκτακτης ανάγκης με το Baby2Baby, που είναι γεμάτο με εκατοντάδες χιλιάδες προμήθειες έκτακτης ανάγκης, που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στα παιδιά και τις οικογένειες του Μάουι», έγραφε η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεό τους.

Εκφράζοντας την αγωνία τους για την καταστροφή, ο Matthew McConaughey δήλωσε: «Οι πυρκαγιές εκεί πέρα έχουν αφήσει τόσους πολλούς ανθρώπους άστεγους, ενώ έχουν χαθεί τόσες πολλές ζωές. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σταθεροποιηθούν για να παραμείνουν ζωντανοί. Η Camila, εγώ και ο Levi συνεργαζόμαστε με τον οργανισμό Baby2Baby».

Ο Matthew McConaughey συνέχισε, «Συνεργάζονται με άτομα που βρίσκονται στο Μάουι αυτή τη στιγμή γνωρίζοντας τι χρειάζονται οι άνθρωποι περισσότερο». Ο 53χρονος ηθοποιός προέτρεψε: «Αν θέλετε να βοηθήσετε, ρίξτε μια ματιά στο site του Baby2Baby. Δείτε τη δουλειά που κάνουν και οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε. Υπάρχει πολλή βοήθεια που χρειάζονται». Ο 15χρονος για του διάσημου ηθοποιού, Levi πρόσθεσε: «Ναι, θα την χρειαστούν μακροπρόθεσμα, οπότε με όποιον τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε, εκτιμάται».

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά, ο αριθμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τα 100 άτομα, όπως αποκάλυψε ο κυβερνήτης της Χαβάης Josh Green τη Δευτέρα. Ο ντράμερ των Fleetwood Mac, Mick Fleetwood, μοιράστηκε πρόσφατα πόσο κοντά ήταν να χάσει το σπίτι και την οικογένειά του από τη φωτιά.

Μια ενημέρωση από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) περιγράφει λεπτομερώς την ανάπτυξη 300 υπαλλήλων της FEMA και 140 ομάδων έρευνας και διάσωσης, με τον Green να επισημαίνει ότι προτεραιότητα είναι η «αναζήτηση αυτών που έχουμε χάσει».

Δείτε την ανάρτηση του McConaughey παρακάτω:

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved