Χωριστές ζωές για Σαρλίν και Αλβέρτο…

©Instagram/ hshprincealbertii
POP UP TEAM
/
25 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν το γαλαζοαίματο ζευγάρι του Μονακό να έχει πλέον χωριστές ιδιωτικές ζωές και να εμφανίζονται μαζί δημοσίως μόνο για εθιμοτυπικούς λόγους, σε επίσημες περιστάσεις.

Αν και η πριγκίπισσα Σαρλίν πέρασε το καλοκαίρι με τον Αλβέρτο και τα 8χρονα δίδυμά τους, κάνοντας διακοπές με ένα πολυτελές γιοτ, εν τούτοι η 45χρονη πριγκίπισσα δεν επέστρεψε στο παλάτι αλλά πλέον ζει στην Ελβετία, σύμφωνα με ρεπορτάζ γαλλικών και γερμανικών μέσων.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε στη γαλλική εφημερίδα Voici ότι η Σαρλίν και ο Αλβέρτος είναι απλώς ένα «ζευγάρι μόνο για τις τελετές».

Επιπλέον, η πριγκίπισσα έχει υποσχεθεί να επιστρέφει στο Μονακό για επίσημες περιστάσεις ενώ της επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά της πιο συχνά.

Άλλη πηγή δήλωσε στην Bild πως ο Αλβέρτος και η Σαρλίν είναι πλέον «καλοί συνεργάτες και φροντίζουν εναλλάξ τα παιδιά τους».

Μετά τα δημοσιεύματα ότι ζει πλέον στην Ελβετία , Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό κατέβασε τον λογαριασμό της στο Instagram – αναζήτηση για τον παλιό της λογαριασμό @hshprincesscharlene, δεν βγάζει αποτελέσματα. Αντίθετα, ένα μήνυμα αναφέρει: «Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη».

Η Σαρλίν πέρασε 10 μήνες μακριά από το Μονακό και τον σύζυγό της όταν πήγε στη στην πατρίδα της τη Νότια Αφρική για ένα ταξίδι που υποτίθεται ότι θα διαρκούσε ένα μήνα.

Οι φήμες για την υγεία της τότε έκαναν λόγο για νευρική ανορεξία και η ίδια στις τελευταίες φωτογραφίες της φαινόταν – εκτός από θλιμμένη – σχεδόν αποστεωμένη.

Μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο τον Μάρτιο, ο Αλβέρτος ισχυρίστηκε ότι ήταν «αδιάθετη» και θα έμπαινε σε κλινική για θεραπεία – χωρίς περεταίρω λεπτομέρειες.

Τους τελευταίους μήνες η Σαρλίν έκανε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις φανερά αλλαγμένη – αλλά πάντα αγέλαστη και θλιμμένη – ενώ τον Μάρτιο εμφανίστηκε στο Μιλάνο χωρίς την βέρα και το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved