Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ επέλεξαν την πιο διάσημη βέρα του Οίκου Cartier

©Instagram
POP UP TEAM
/
24 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜάκΜπεθ επέλεξαν για τον γάμο τους, ίσως το διασημότερο δαχτυλίδι του Οίκου Cartier.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον γάμο του στη Νέα Υόρκη με τον Τάιλερ επέλεξε το πολύ γνωστό σετ-βερών της κατηγορίας Love του Οίκου Cartier. Η τιμή στην Ελλάδα κυμαίνεται από 1.400 ευρώ αλλά ο καθένας μπορεί να το διακοσμήσει όπως επιθυμεί. Κυκλοφορεί σε πολλές εκδόσεις και η τιμή του δαχτυλιδιού ποικίλλει αναλόγως το πάχος του ή το αν θα περιλαμβάνει πάνω διαμάντια.

Στέφανος Κασσελάκης: Την πιο διάσημη βέρα του Οίκου Cartier επέλεξε μαζί με τον Τάιλερ

Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο, έγινε στις 21 Οκτωβρίου όταν και και επισκέφτηκε τα στελέχη της Κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας.

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ ΜάκΜπεθ: Ο γάμος τους στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη έγινε ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜάκΜπεθ και -όπως αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- γλέντι θα γίνει και στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Η είδηση του γάμου του προέδρου του κόμματος με τον σύντροφό του έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜάκΜπεθ έχουν υπογράψει ήδη σύμφωνο συμβίωσης. «Σήμερα θα γίνει ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ. Είναι ένας πολιτικός γάμος που μπορεί να γίνει στις ΗΠΑ, με βάση τον ισχύοντα νόμο εκεί, αλλά δεν μπορεί να γίνει στη χώρα μας. Δεν υπάρχει αυτό το νομικό πλαίσιο στη χώρα μας», ανέφερε σε δηλώσεις της στο OPEN η Δώρα Αυγέρη και πρόσθεσε: «Εμείς θεσμοθετήσαμε το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο είναι πολύ μεγάλη τομή. Τώρα καλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση για να δούμε από κοινού πώς μπορούμε να θεσμοθετήσουμε και στη χώρα μας τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, με ότι και αν αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις αλλά και την τεκνοθεσία».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε στο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον και να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, το 2023 και όσο προχωρά ο χρόνος να δίνουμε την ισότιμη ευκαιρία σε ανθρώπους να γεύονται την ευτυχία και τη χαρά έτσι όπως αυτοί την αξιολογούν. Χωρίς στερεότυπα και κοινωνικούς καταναγκασμούς» κατέληξε.

Η κ. Αυγέρη σημείωσε ότι το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του και στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, σε παραμεθόρια περιοχή.

Στέφανος Κασσελάκης: Όσα είχε εξομολογηθεί για τον σύντροφό του, Τάιλερ

Πριν από λίγες εβδομάδες, μιλώντας στο περιοδικό Antivirus, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μιλήσει για τη γνωριμία του με τον σύντροφό του, Τάιλερ. «Όταν γνώρισα τον Τάιλερ, έπεφτα επάνω του σε διάφορα μέρη στη Νέα Υόρκη. Στο γυμναστήριο, στα Starbucks, στον δρόμο, κλπ. Μετά από κάποια φάση που αρχίζεις να βλέπεις ένα άτομο τόσες φορές, το χαιρετάς. Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου. Τότε εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε», είχε αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε άλλη συνέντευξή του στον Alpha, o Στέφανος Κασσελάκης είχε δεχθεί ερώτηση για το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, προχωρώντας στην υιοθεσία παιδιών. «Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι, που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ κι ο Τάιλερ, ο Τάιλερ κι εγώ, θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένεια μας. Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Κάποια μέρα ίσως να τα βαπτίσουμε, δεν ξέρω, θα δούμε. Θα θέλαμε να έχουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά έτσι ώστε, προφανώς αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αυτή η συνέχεια», είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πηγή: Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved