Eπτά ιδέες για να ντυθείς αυτό το Halloween με πράγματα που έχεις ήδη σπίτι σου!

©unsplash/clint-patterson
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
26 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ήρθε το Halloween και εσύ δεν έχεις πραγματικά ιδέα τι να βάλεις και πώς να βαφτείς! Δεν θέλεις επίσης να χαλάσεις και χρήματα σε στολές… Τι να κάνεις; Τι να βάλεις στο πάρτι που θα πας το βράδυ; Πώς θα ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους; Πώς θα τραβήξεις πάνω σου τα βλέμματα;

Απλά τα πράγματα. Παρακάτω σου δίνουμε 7 ιδέες για να βγεις ασπροπρόσωπη στο last minute party που είσαι καλεσμένη με items που έχεις ήδη στο σπίτι σου.

Barbie core

Βάλε ό,τι ροζ διαθέτεις, σκουλαρίκια κρίκους μεγάλα γυαλιά (ιδανικά ροζ), αν έχεις γκλίτερ μην το φοβηθείς και αν έχεις όρεξη μπορείς να πας την Halloween Barbie σου ένα βήμα παραπέρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μαύρη σκιά και eyeliner για να δημιουργήσεις το τέλειο skeleton μακιγιάζ.

John Wick

Μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο κι αν έχεις και δεν βαριέσαι να τον κουβαλάς έναν λούτρινο σκύλο και μπορείς με ένα μαύρο μολύβι να ζωγραφίσεις μούσια.

Φάντασμα

Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο. Πάρε ένα παλιό σεντόνι, κόψε τα μάτια και Voilâ!

Ληστής

Total black σύνολο δηλαδή μαύρο t-shirt, μαύρο τζιν ή κολάν, δερμάτινο jacket  και ένα καλσόν στο κεφάλι.

Greese

Στο ίδιο black mood, μπορείς να δημιουργήσεις το iconic outfit της Σάντι Όλσον, σγουρό φουντωτό μαλλί, μαύρο κορμάκι ή t-shirt, δερμάτινο παντελόνι, ζώνη με αγκράφα κι αν έχεις κόκκινο πέδιλο αλλιώς κάτι σε μαύρο. Έτοιμη!

Rollerblading Barbie

Είναι η χρονιά της, δεν φταίμε εμείς… Εάν έχει πολύχρωμο κολάν ή biker shorts που μπορείς να συνδυάσεις με ένα κορμάκι ιδανικά σε neon απόχρωση είσαι έτοιμη! Αν δεν έχεις πατίνια, μπορείς να ζωγραφίσεις ρόδες και να τις κολλήσεις στα σνίκερς σου. Επίλεξε ελαφρύ Make up με ροζ κραγιόν και αν θες πιάνεις τα μαλλιά σου δύο κοτσίδες.

Sexy skeleton

Εδώ χρειαζόμαστε ένα μαύρο καλσόν, ένα κορμάκι μαύρο που θα φορέσεις πάνω από το καλσόν, στα μαλλιά ιδανικό το wet look.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved