H Adele για τον Matthew Perry – «Θα θυμάμαι αυτόν τον χαρακτήρα για όλη τη ζωή μου»

©Instagram/adele
POP UP TEAM
/
30 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Θλίψη σκόρπισε από το βράδυ του Σαββάτου (28.10) η είδηση πως ο αγαπημένος ηθοποιός Μάθιου Πέρι πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ο 54χρονος ηθοποιός, αγαπητός για την ερμηνεία του στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια» ως ο σαρκαστικός Τσάντλερ Μπινγκ, βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του, είπε ο εκπρόσωπός του στο NBC News.

Η Adele, μόλις έμαθε την δυσάρεστη είδηση, σταμάτησε το σόου που είχε στο Λας Βέγκας,για να μιλήσει για τον αγαπημένο της ηθοποιό. Η τραγουδίστρια περιέγραψε πώς επηρέασε τη ζωή της ο χαρακτήρας που υποδύονταν ο Μάθιου Πέρι στα «Φιλαράκια».

«Ενας από τους καλύτερους φίλους μου, ο Αντριου, όταν ήμασταν 12 ετών έκανε την καλύτερη μίμηση του “Τσάντλερ”. Το έκανε συνέχεια, για να γελάσουμε. Αν κάποιος από εμάς είχε μια κακή ημέρα, ή ένιωθε πεσμένος, υποδύονταν τον “Τσάντλερ”. Θα θυμάμαι αυτό τον χαρακτήρα για όλη τη ζωή μου» είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο πόσο ανοιχτά είχε μιλήσει ο Μάθιου Πέρι για τις εξαρτήσεις του. «Ηταν τόσο ειλικρινής για τις μάχες του με τον εθισμό και για τη νηφαλιότητα. Κάτι που θεωρώ απίστευτα γενναίο» είπε και πρόσθεσε: «Ηθελα απλά να πω πόσο πολύ αγαπώ αυτό που έκανε για εμάς. Ειδικότερα αυτό που έκανε για εμένα. Ηταν ένας από τους καλύτερους κωμικούς και ελπίζω τώρα να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Πηγή: Lookmag/Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved