Οι Bon Jovi έβγαλαν χριστουγεννιάτικο τραγούδι

©Instagram/@bonjovi
POP UP TEAM
/
20 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Oι θρυλικοί Bon Jovi επέστρεψαν με νέο τραγούδι το οποίο μάλιστα είναι και χριστουγεννιάτικο. Το «Christmas Isn’t Christmas»  κυκλοφορεί από την Island Records και το συγκρότημα ηχογράφησε το ολοκαίνουργιο τραγούδι σε μια εκκλησία στο Νάσβιλ και είναι η πρώτη τους δουλειά από τότε που ολοκλήρωσαν το 15ο άλμπουμ τους με τίτλο «2020». Είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορούν από τον Οκτώβρη του 2020.

   Σε ανάρτησή του στο Instagram ο τραγουδιστής του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Τζον Μπον Τζόβι (Jon Bon Jovi) αποκάλυψε ότι το «Christmas Isn’t Christmas» είναι ένα τραγούδι που έγραψε πριν από δύο χρόνια και το αφιέρωσε στους γονείς του που ήταν άρρωστοι και στα παιδιά του. «Για το συναίσθημα ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι πραγματικά Χριστούγεννα χωρίς ΕΣΑΣ, το οποίο μπορεί να ξυπνήσει πολλές αναμνήσεις στους ανθρώπους», είπε ο ροκ σταρ μέσω βίντεο που μοιράστηκε και πρόσθεσε. «Μου αρέσει επίσης να το αντιστρέφω για να ξέρετε ότι χάρη σε εσάς τα Χριστούγεννα ΕΙΝΑΙ Χριστούγεννα».

   Σύμφωνα με το People ο βραβευμένος με GRAMMY τραγουδιστής θα τιμηθεί ως το «Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2024» στο 33ο φιλανθρωπικό γκαλά της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης MusiCares της Ακαδημίας Ηχογράφησης στις 2 Φεβρουαρίου 2024, τόσο για την συνεισφορά του στη μουσική όσο και για το φιλανθρωπικό του έργο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved