Η Dua Lipa ξανά ερωτευμένη μετά τον Ρομέν Γαβρά

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
18 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

H Dua Lipa δεν άργησε πολύ να βρει τον επόμενο έρωτά της στο πρόσωπο του Callum Turner καθώς οι δυο τους επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι.

Οι δύο καλλιτέχνες πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες ότι κάτι ρομαντικό τρέχει μεταξύ τους στις αρχές Ιανουαρίου, όταν η Lipa εθεάθη στο πλευρό του Turner στο after-party της πρεμιέρας της νέας του σειράς, Masters of the Air. Από τότε, οι δημόσιες εμφανίσεις τους έχουν πυκνώσει και οι παπαράτσι τους έχουν πιάσει μαζί ουκ ολίγες φορές.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει δείχνουν τον Turner και τη Lipa να χαμογελούν τρυφερά και να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον, ενώ υπάρχουν και πλάνα που τους δείχνουν να φιλιούνται.

Σε άλλες φωτογραφίες η Lipa εθεάθη να φεύγει από την εκδήλωση Q&A του Turner στο Aero Theatre στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, μαζί με την ομάδα της. Λίγο αργότερα συναντήθηκε με τον ηθοποιό για δείπνο. Το ζευγάρι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έδειχνε ερωτευμένο ενώ δειπνούσε στο R+D Kitchen στη Σάντα Μόνικα μαζί με μια ομάδα φίλων.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved