Βρήκαν σκουλήκι σε φαγητό ασθενή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας

POP UP TEAM
/
15 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Έκπληκτη έμεινε μια ασθενής στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας όταν βρήκε ένα σκουλήκι μέσα στο μπιφτέκι που της σέρβιρε το νοσοκομείο για μεσημεριανό.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων στο ΕΣΥ, πράγματι υπήρχε στο σκουλήκι στο φαγητό και η ασθενής που νοσηλευόταν στην Καρδιολογική Κλινική άμεσα ενημέρωσε την προϊσταμένη του τμήματος και εκείνη με τη σειρά της τη Διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Διοίκησης του νοσοκομείου, έχει διαταχθεί η διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το εν λόγω περιστατικό. Επίσης έχουν ενημερωθεί ήδη οι αρμόδιες κρατικές αρχές, ενώ καθημερινά διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος στον χώρο των μαγειρείων από την επόπτρια Δημόσιας Υγείας και την Προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής.

«Κατόπιν της οικείας αναφοράς διενεργήθηκε αυτοψία στον χώρο παρασκευής των γευμάτων από την Διοίκηση, από κοινού με την επόπτρια Δημόσιας Υγείας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των υλικών και η ασφαλής διαδικασία παρασκευής των γευμάτων και διαπιστώθηκε η εύρυθμη λειτουργία των χώρων ενδιαιτήσεως» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2020.

skouliki nikaia 1

skouliki nikaia 2

 

via lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved