Νεκρός ο Φώτης Ντούλος – Είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας

POP UP TEAM
/
31 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Φώτης Ντούλος, ο ομογενής ο οποίος εμπλέκεται στην εξαφάνιση της γυναίκας του και κατηγορούνταν για τη δολοφονία της κατέληξε στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν με τους συγγενείς του να δηλώνουν ότι θα χαρίσουν τα όργανά του για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Την είδηση για τον θάνατό του ανακοίνωσε ο δικηγόρος Norm Pattis, με δήλωσή του στους δημοσιογράφους έξω από το Jacobi Medical Center, στο Μπρονξ.

Ο Φώτης Ντούλος, προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας την Τρίτη, στην κωμόπολη Φάρμινγκτον της πολιτείας Κονέκτικατ, με σωλήνα συνδεδεμένο στην εξατμιση του αυτοκινήτου του και εισπνέοντας διοξείδιο του άνθρακα. Αστυνομικοί που τον εντόπισαν του έκαναν προσπάθειες ανάνηψης και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρός.

Ο ίδιος απέρριπτε τις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας και δήλωνε πως δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της Τζένιφερ, τον περασμένο Μάιο.

Το τελευταίο σημείωμα

Οι αστυνομικές αρχές ερευνώντας το σπίτι του Ντούλου, την Πέμπτη, ανακάλυψαν ένα γράμμα, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ. Με το γράμμα επιχειρούσε να προβάλλει την αθωότητά του. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, δεν γινόταν αναφορά σε ενοχή του. 

Ο δικηγόρος του Ντούλου, Νορμ Πάτις, ισχυρίστηκε – από τη μεριά του – την Τρίτη ότι όσοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν τον πελάτη του, ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

«Ούτε μια στιγμή δεν πίστεψα πως θα αυτοκτονούσε. Αντιμετωπιζόταν, όμως, από τον κόσμο, ως ο άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του. Το βάρος αυτό είναι ασήκωτο. Το μήνυμά μου σε όσους του προσάπτουν δολοφονία: ντροπή σας», τόνισε μεταξύ άλλων την Τρίτη ο δικηγόρος.

Την ημερα που σημειώθηκε η απόπειρα αυτοκτονίας, ο Ντούλος ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο, με την αναμενόμενη απόφαση να προβλέπει εκ νέου φυλάκιση.

ap34365654

Το απονενοημένο διάβημα και οι κρίσιμες ώρες

Ο Ντούλος επρόκειτο να έρθει ξανά αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της προφυλάκισής του με την κατηγορία της δολοφονίας, αλλά επέλεξε να μην πάει στο δικαστήριο. Προτίμησε να μπει στο γκαράζ να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του και με ένα λάστιχο που «έφευγε» από την εξάτμιση να εισπνεύσει μονοξείδιο του άνθρακα.

Όταν οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στην κατοικία του στο Φάρμινγκτον, τον βρήκαν αναίσθητο μέσα στο αμάξι του, χωρίς να δίνει σημάδια ζωής. Έπεσαν πάνω του για να τον συνεφέρουν με τεχνικές ανάνηψης, όση ώρα περίμεναν το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε αργά το απόγευμα της Τρίτης για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο του Φάρμινγκτον. Τουλάχιστον είχε σφυγμό, έναν αδύνατο σφυγμό που έδειχνε ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το απονενοημένο διάβημα στο οποίο προέβη.

Την ίδια στιγμή που η αδερφή του Ρένα Ντούλου βίωνε το δικό της δράμα. «Τον έφαγαν τον Φώτη» κατάφερε να ψελλίσει περιμένοντας τα νέα από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου εισήχθη ο αδερφός της.

Ο Φώτης Ντούλος «έφυγε» στις 5:22 το απόγευμα, στην κλινική όπου νοσηλευόταν, στο Μπρονξ.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved