To BBC θα κάνει τηλεοπτική σειρά για την Greta Thunberg

POP UP TEAM
/
11 Φεβρουαρίου, 2020

Το BBC Studios θα κάνει μια τηλεοπτική σειρά-ντοκιμαντέρ, αφιερωμένη στη νεαρή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα η βρετανική εταιρεία παραγωγής.

Στη σειρά θα καταγράφεται η «διεθνής σταυροφορία» υπέρ του περιβάλλοντος της 17χρονης Γκρέτα, παρουσιάζοντας τις συναντήσεις της με επιφανείς επιστήμονες και πολιτικούς ηγέτες, όμως «θα καταγράψει επίσης και το ταξίδι της προς την ενηλικίωση».

Επιπλέον, η τηλεοπτική σειρά «θα παρουσιάσει κάποιες στιγμές ηρεμίας κατά τη διάρκεια της οποίας γράφει τους εντυπωσιακούς λόγους της, που προβάλλονται και αναλύονται σε ολόκληρο τον κόσμο» προσθέτει το BBC Studios.

«Η κλιματική αλλαγή είναι πιθανόν το σημαντικότερο διακύβευμα της ζωής μας» εξηγεί ο παραγωγός του BBC Studios Ρομπ Λίντελ.

«Είναι, επομένως, ενδεδειγμένο να κάνουμε μια σειρά που θα εξερευνά τα επιστημονικά γεγονότα πίσω από αυτό το περίπλοκο ζήτημα».

«Το να μπορούμε να το κάνουμε με την Γκρέτα είναι ένα εξαιρετικό προνόμιο» επισήμανε ο Λίντελ, που εξέφρασε τη χαρά του για την ιδέα να βλέπει κανείς «εκ των έσω αυτή που έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο είδωλο και ένα από τα διασημότερα πρόσωπα του πλανήτη».

Ο τίτλος και ο αριθμός των επεισοδίων δεν έχουν αποσαφηνιστεί ούτε η ημερομηνία προβολής της σειράς.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved