Μειωμένη κίνηση στα μέσα μεταφοράς λόγω κοροναϊού – Απολυμάνσεις σε σταθμούς και συρμούς

POP UP TEAM
/
12 Μαρτίου, 2020

Μειωμένη κατά 25% είναι η χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς λόγω του φόβου για τον κορωνοϊό.

O διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, Γιώργος Θωμόπουλος, μίλησε στο MEGA για τα μέτρα που λαμβάνονται στα μέσα μεταφοράς κατά του ιού. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, από την αρχή της κρίσης και πιο πριν, η ΣΤΑΣΥ είναι σε συνεχή επαφή με το υπουργείο Υγείας και λαμβάνει όλες τις οδηγίες που δίνονται, ενώ βρίσκεται επίσης σε συνεχή συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για να αντιμετωπιστεί το ο,τιδήποτε και να εφαρμοστούν οι οδηγίες.

Όπως τόνισε ο κ. Θωμόπουλος, τα μέτρα που λαμβάνονται είναι τα ίδια με την υπόλοιπη Ευρώπη, δηλαδή γίνεται ένας επιμελημένος καθαρισμός και απολυμάνσεις με χλωρίνη και νερό στους σταθμούς του μετρό, οι οποίοι έχουν εφοδιαστεί με αντισηπτικά και οι εργαζόμενοι με μάσκες και γάντια.

Επιμελημένοι καθαρισμοί και απολυμάνσεις γίνονται και στους συρμούς, ενώ τις τελευταίες μέρες έχουν ξεκινήσει το σύστημα καθαρισμού μέσω των νεφώσεων.

«Στόχος είναι να δείξουν ότι έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της στιγμής και να μεταφέρουν στον κόσμο το αίσθημα της ασφάλειας», δήλωσε ο κ. Θωμόπουλος.

 

Με πληροφορίες από το lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved