Κυριάκος Μητσοτάκης: Aπαγόρευση κυκλοφορίας από αύριο στις 6 το πρωί

POP UP TEAM
/
22 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Την απαγόρευση κυκλοφορίας για τους πολίτες λόγω κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε νέο του μήνυμα για τον κορωνοϊό στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής 22 Μαρτίου, ανέφερε: «Πριν από λίγο έδωσα εντολή στους συναρμόδιος υπουργούς να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε από τις 6 το πρωί της Δευτέρας, από αύριο δηλαδή, να ισχύσει απαγόρευση κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια».

Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι κάθε πολίτης που θα βγαίνει από το σπίτι του θα πρέπει να έχει στην κατοχή του δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο και να το επιδεικνύει σε έλεγχο της αστυνομίας. Το πρόστιμο για τους παραβάτες ορίζεται στα 150 ευρώ. 

Όποιος κυκλοφορεί, θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Και ο λόγος της μετακίνησής τους θα πρέπει να βεβαιώνεται: Είτε με έγγραφο του εργοδότη του -αν πρόκειται για μισθωτό- είτε με προσωπική υπεύθυνη δήλωση -σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου.

«Πρέπει να γίνει εγκαίρως πριν να είναι αργά» πρόσθεσε, εξηγώντας: «Στο όνομα του συλλογικού καλού προχωρώ στην συγκεκριμένη απόφαση. Έχω ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων».

Το νέο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες για τον κορωνοϊό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση ότι εντοπίστηκαν 94 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

 Αν θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα νέα:

in

Ακολούθησέ μας στο Instagram! 

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved