Όλες οι δωρεάν υπηρεσίες για να Μένουμε Σπίτι: Bιβλία, περιοδικά, κινηματογραφικές παραγωγές

POP UP TEAM
/
24 Μαρτίου, 2020

Νέα ειδική πλατφόρμα με επιχειρήσεις κάνουν την καραντίνα όλων μας ευκολότερη. Συγκεκριμένα μπαίνοντας στο digitalsolidarity.gov.gr μπορείτε να βρείτε επιχειρήσεις που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν ή με μεγάλη έκπτωση ένεκα των δύσκολων ημερών που διανύουμε.

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι καθημερινά, είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι η μεγάλη αλυσίδα της ψηφιακής αλληλεγγύης διευρύνεται διαρκώς. Μένουμε σπίτι, δεν είμαστε μόνοι αξιοποιώντας τις ευκαιρίες για εξ αποστάσεως εργασία, εκπαίδευση και ψυχαγωγία, που προσφέρει το digitalsolidarity.gov.gr του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Την πλατφόρμα υλοποίησε η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν ανταποκριθεί περισσότερες από 50 επιχειρήσεις και φορείς, προσφέροντας υπηρεσίες δωρεάν ή με χαμηλότερο κόστος.

Μέσω του digitalsolidarity.gov.gr  η καθημερινότητα των πολιτών διευκολύνεται σημαντικά. Σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία τίθενται στην υπηρεσία πολιτών, φορέων και επιχειρήσεων για όσο διάστημα διαρκούν τα μέτρα για τον Covid 19.

Δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία και περιοδικά, δωρεάν online κινηματογραφικές παραγωγές, δωρεάν πρόσβαση για Video Streaming και Enterprise Video Streaming για να βοηθηθούν επιχειρήσεις να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, εργαλεία για εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ώστε να δημιουργήσουν τη δική τους «ψηφιακή πλατφόρμα», συστήματα τηλεδιάσκεψης, συστήματα τηλεργασίας και τηλεκπαίδευσης, είναι ορισμένες μόνο από τις υπηρεσίες που διατίθενται προς όφελος των πολιτών, αλλά και των επιχειρήσεων.

 

Πηγή: skai.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved