Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο Ρίζος Ψύλλος

POP UP TEAM
/
17 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Ρίζος Ψύλλος που πέθανε ξαφνικά 54 ετών λάτρευε τον Bruce Springsteen

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο, ο δημοσιογράφος Ρίζος Ψύλλος.

Ο Ρίζος Ψύλλος ήταν μόλις 54 ετών. Είχε εργαστεί ως συντάκτης ύλης και αρχισυντάκτης στις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας, ενώ τελευταίοι επαγγελματικοί του σταθμοί ήταν το «Protagon» και η «Νέα Σελίδα».

Ο Ρίζος Ψύλλος γιόρτασε τα τελευταία του γενέθλια στις 4 Απριλίου. Μία μέρα μετά, έκανε και την τελευταία του ανάρτηση στο Facebook, στην οποία ευχαρίστησε για τις ευχές.

Ο ίδιος είχε βάλει ένα τραγούδι του Σπρίνγκστιν και είχε γράψει:

«Ήταν πιο μεγάλη από τη χθεσινή καταιγίδα η βροχή από τα μηνύματα που στείλατε για τα γενέθλιά μου. Μακάρι σύντομα να μπορούμε το τσούγκρισμα των ποτηριών, με τα γέλια να μην σκιάζονται από τις μάσκες και τα αντισηπτικά… Ευχαριστώ για τη μαγεία αλήτρες, βαστάτε γερά!»

Ο Ρίζος Ψύλλος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του. 

Rizos Psyllos 18 Σεπ 2014 ·  · …φιλαράκι με τον Bruce Springsteen από τις άγριες γειτονιές του Νιου Τζέρσι, στο Άσμπουρι Παρκ. Δεν είχε την πορεία που μπορούσε να κάνει, μάλλον παγιδεύτηκε στην φιλαρέσκειά του. Πέρα από αυτά, το γκρουπ τα σπάει ακόμα στα μπαρ του Τζέρσι και όχι…
http://youtu.be/eI_LjHiYTgg

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved