«Επεσε ζωντανή στη θάλασσα, μας κόπηκε η ανάσα»: Συγκλονίζουν οι δύτες που εντόπισαν την Ελένη Τοπαλούδη

POP UP TEAM
/
16 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οι επαγγελματίες δύτες, Βασίλης Μαντικός και Κώστας Μπαλάφας, λίγο πριν την κρίση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, μοιράζονται σε συνέντευξη που παραχώρησαν στη rodiaki.gr το θέαμα που αντίκρυσανπριν από περίπου 18 μήνες. Ισόβια και 15 έτη κάθειρξης στον καθένα ήταν η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στους δύο κατηγορούμενους για την φρικτή δολοφονία μετά από βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

«Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψουμε όλο αυτό». Νιώθουμε οργή και αγανάκτηση. Είμαστε γονείς κι εμείς. Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, κι αυτό που αντικρίσαμε μας άφησε σημάδια. Ήταν πολύ σκληρό. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Μια κοπέλα σχεδόν 1.90 την είχαν κατακρεουργήσει».

 http://youtu.be/ZTMdGm83B_w

Μια κοπέλα σχεδόν 1.90 την είχαν κατακρεουργήσει

«Κοιτάξτε, από σύμπτωση είχαμε φθάσει νωρίς και συνθήκες ήταν τέτοιες που τυχαία μπορέσαμε να τη βρούμε. Αν ο καιρός την έβγαζε έξω από την αγκάλη του κόλπου, δεν θα την βρίσκαμε ποτέ. Αυτό που είδαμε όταν φθάσαμε κοντά της ήταν φριχτό. Είδαμε τους αφρούς στο στόμα της και καταλάβαμε ότι έπεσε ζωντανή».

«Αμέσως καταλάβαμε ότι πρόκειται για έγκλημα. Την βγάλαμε από τη θάλασσα με λύση ανάγκης, δένοντάς της, γιατί φοβηθήκαμε ότι θα την χάναμε. Όταν ο κ. Κώστας την γύρισε ανάποδα και την είδαμε, μας κόπηκε η αναπνοή και τους δύο».

«Αυτό που αντικρίσαμε ήταν εξαιρετικά φριχτό. Όμως μας άφησε σημάδια όλο αυτό για μέρες, θέλω να σας πω ότι έβγαινα στο μπαλκόνι κάθε μέρα, περιμένοντας με αγωνία το παιδί μου να επιστρέψει από το φροντιστήριο»

Για να επανέλθω, έκανα καιρό. Ήταν πολύ σκληρό. Σκεφτείτε μόνο ότι ούτε στους γονείς του παιδιού αυτού επιτράπηκε να το δουν και να το αποχαιρετήσουν».

 

Πηγή: huffingtonpost

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved