Tom Cruise: Η «αποστολή» των Ολυμπιακών Αγώνων από το Παρίσι στο Χόλυγουντ

O Tom Cruise στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ©Youtube/ ΕΡΤ Α.Ε.
POP UP TEAM
/
12 Αυγούστου, 2024
/

Μοιράσου το ...

O Χολιγουντιανός ηθοποιός, Tom Cruise, πήδηξε από την οροφή του Σταντ ντε Φρανς μέσα στο στάδιο ώστε να πάρει την ολυμπιακή σημαία και να τη μεταφέρει στο Λος Άντζελες για τους Αγώνες του 2028.

Αφού ο H.E.R. έπαιξε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, ο Τομ Κρουζ πήδηξε από την οροφή του Stade de France -του μεγαλύτερου σταδίου της χώρας- και προσγειώθηκε στη σκηνή. Τον υποδέχθηκαν με εκκωφαντικές επευφημίες και τον χαιρέτησε η δήμαρχος του Λος Άντζελες Κάρεν Μπας, η οποία παρέλαβε την Ολυμπιακή σημαία από τη δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια ανέβηκε σε μια μοτοσικλέτα με τη σημαία στη ρυμούλκηση και βγήκε από το στάδιο για να κάνει τη συμβολική παράδοση στο Λος Άντζελες. καθώς το «By the Way» των Red Hot Chili Peppers έπαιζε στο παρασκήνιο, ο Κρουζ κατηφόρισε στους δρόμους του Παρισιού και μπήκε σε ένα αεροπλάνο.

Σε ένα προηχογραφημένο τμήμα, στη συνέχεια έπεσε με αλεξίπτωτο από το αεροσκάφος, προσγειωνόμενος δίπλα στην πινακίδα του Χόλιγουντ. Μόλις προσγειώθηκε στο διάσημο ορόσημο, o Κρουζ προσάρμοσε τα πέντε ολυμπιακά δαχτυλίδια.

@nocassistant_teamber 🔥🔥🔥 #fyp #foryou #olympics #closingceremony #tomcruise ♬ original sound – nocassistant_teamBer

Tags :

Μοιράσου το ...