Οι 19 χώρες που θα στείλουν πρώτες τουρίστες στην Ελλάδα

POP UP TEAM
/
21 Μαΐου, 2020

Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν σταδιακά οι πόρτες της Ελλάδας για τους τουρίστες από το εξωτερικό στις παρακάτω 19 χώρες.

 Η τουριστική περίοδος ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (25/5), με τα σκάφη αναψυχής να παίρνουν σε πρώτη φάση… άδεια κυκλοφορίας, η πρώτη, ωστόσο, κρίσιμη ημερομηνία είναι η 29η Μαΐου, οπότε και θα ανοίξουν τα μεγάλα ξενοδοχεία και τα κάμπινγκ.

Στις 15 Ιουνίου, δε, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, θα ανοίξουν και τα εποχικά καταλύματα, αλλά και οι πόρτες της Ελλάδας στους τουρίστες από το εξωτερικό.

Το σχέδιο, λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, προβλέπει ότι η αρχή θα γίνει με 19 χώρες, που παρουσιάζουν καλά επιδημιολογικά χαρακτηριστικά.

Αυτές οι χώρες είναι οι εξής: Κύπρος, Ισραήλ, Κίνα, Ιαπωνία, Αυστραλία, Νορβηγία, Δανία, Αυστρία, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Κροατία, Πολωνία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Τσεχία.

Θυμίζουμε, από την 1η Ιουλίου αναμένεται να επιτραπεί η είσοδος στην Ελλάδα σε όλους τους επισκέπτες από χώρες του εξωτερικού, εκτός, βέβαια και εάν αλλάξουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Τα στοιχεία και τα δεδομένα θα επανεξετάζονται ανά 15 ημέρες.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved