Εμμονή βλέπει η 34χρονη πίσω από την επίθεση εναντίον της με καυστικό υγρό κατευθύνοντας τις έρευνες για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης δράστιδας προς το επαγγελματικό της περιβάλλον με προσωπικά κίνητρα. Ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Θεωρεί ότι μπορεί να προέρχεται από κάποιο άτομο που απλά είχε κάποια εμμονή μαζί της χωρίς να γνωρίζει του λόγους. Σε συνδυασμό όμως με το ότι γνώριζε πάρα πολύ καλά τον χώρο της εργασίας της".

Τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Καλλιθέας είχαν ολιγόλεπτες συνομιλίες με την 34χρονη που συνεχίζει να νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο Θριάσιο.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από το κινητό της 34χρονης, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συγκεντρώνουν και να εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που μπορεί να έχουν καταγράψει τις κινήσεις της μαυροφορεμένης γυναίκας.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σχετικά: "Επειδή βγήκε η κοπέλα και φώναζε βοήθεια στραφήκαμε όλοι προς αυτήν και δεν καταλάβαμε προς τα που μπορεί να έφυγε. Αν έφευγε προς το δικό μας κατάστημα θα την έγραφε η κάμερα".

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν συγγενείς και φίλοι της 34χρονης, που δεν μπορούν να υποπτευθούν ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο της επίθεσης".

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Καλλιθέας αναμένεται να έχουν νέες συνομιλίες με την 34χρονη ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να οριοθετήσουν τις έρευνες τους για τον εντοπισμό της γυναίκας που κρύβεται πίσω από την επίθεση.