Η Billie Eilish ψηφίζει δαγκωτό Κάμαλα Χάρις

Billier Eilish & Kamala Harris 2 – ©Wikimedia Commons
POP UP TEAM
/
19 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Μπίλι Αιλις (Billie Eilish) και ο αδελφός της, Φινέας, υποστηρίζουν δημόσια την Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ έναντι του Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως λένε, «δεν μπορούμε να αφήσουμε τους εξτρεμιστές να ελέγχουν τις ζωές μας, τις ελευθερίες μας και το μέλλον μας».

Σε κοινή τους ανάρτηση – βίντεο στο Instagram, οι βραβευμένοι με Γκράμι και Όσκαρ μουσικοί γιόρτασαν την Εθνική Ημέρα Εγγραφής Ψηφοφόρων, παροτρύνοντας τους ακολούθους τους να ψηφίσουν νωρίς και να ψηφίσουν το ψηφοδέλτιο Κάμαλα Χάρις-Τιμ Γουόλτς.

«Ψηφίζουμε την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλτς επειδή αγωνίζονται για την προστασία της αναπαραγωγικής μας ελευθερίας, του πλανήτη μας και της δημοκρατίας μας», δήλωσε η τραγουδίστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ο αδερφός της πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους εξτρεμιστές να ελέγχουν τις ζωές μας, τις ελευθερίες μας και το μέλλον μας. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε αυτούς και την επικίνδυνη ατζέντα του Project 2025 είναι να ψηφίσουμε και να εκλέξουμε την Κάμαλα Χάρις».

«Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό, γιατί αυτό συμβαίνει», κατέληξε η Αιλις.

Πριν λίγες ημέρες η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε επίσημα ότι υποστηρίζει την Κάμαλα Χάρις. Η ανακοίνωση εξόργισε τον Ντόναλντ Τραμπ και οδήγησε πολλούς ψηφοφόρους να εγγραφούν στο κόμμα των Δημοκρατικών.

Tags :

Μοιράσου το ...