Νέα στοιχεία για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Στέφανου Χίου – Πως είναι η κατάσταση του

POP UP TEAM
/
27 Ιουλίου, 2020

Σοβαρή, αλλά ελεγχόμενη είναι η κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες όλα έγιναν γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα. Ο δημοσιογράφος επέστρεψε στο σπίτι του στα Βριλήσσια και την ώρα που στάθμευε το αυτοκίνητό του, ένας άνδρας με μαύρα έτρεξε προς το μέρος του και άρχισε να τον πυροβολεί από το παράθυρο του οδηγού.

Ο δημοσιογράφος φέρει δύο διαμπερή τραύματα από σφαίρες πυροβόλου όπλου. Η μία τον πέτυχε στον λαιμό, ξυστά από την καρωτίδα και η δεύτερη πέρασε από το στήθος του, μόλις λίγα εκατοστά από την καρδιά. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκαν φωνές και διαπληκτισμός ανάμεσα στον δράστη και το θύμα και μάλιστα ο Στέφανος Χίος επιχείρησε να βγει από το αυτοκίνητο. Αυτό που τον έσωσε είναι ότι μπλόκαρε το όπλο του δράστη κι έτσι ο δημοσιογράφος, έχοντας ακόμα τις αισθήσεις του πάτησε γκάζι και πήγε μόνος του στο Σισμανόγλειο.

Σύμφωνα με όσα πρόλαβε να πει στους αστυνομικούς ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα και μετά τους πυροβολισμούς τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στο σημείο τον περίμενε συνεργός του.

Έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου έφτασαν άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι περισυνέλλεξαν δύο κάλυκες.

http://youtu.be/80En8eiWWgU

 

Πηγή: star.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved