Νέα φωτογραφία του Παναγιώτη Ραφαήλ από καλοκαιρινό ταξίδι

Οι εικόνες από τα νοσοκομεία έχουν δώσει πλέον τη θέση τους σε φωτογραφίες της τυπικής καθημερινότητας ενός νηπίου που επιβεβαιώνουν ότι η ζωή του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ δεν είναι πλέον μόνο φάρμακα, θεραπείες και αγωνία.

Αφού γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά του -ένα ηλικιακό ορόσημο που πιθανότατα δεν θα είχε κατακτήσει αν δεν είχε ταξιδέψει στη Βοστώνη με την οικονομική υποστήριξη του κόσμου για να υποβληθεί στην πρωτοποριακή θεραπεία- το αγοράκι με νωτιαία μυϊκή ατροφία που «υιοθέτησε» όλη η Ελλάδα τώρα ταξίδεψε με την οικογένειά του στην Αγία Άννα και συγκεκριμένα στο καταφύγιο για άλογα και γαϊδουράκια Rancheros Welfare Center.

Στη νέα φωτογραφία που ανέβηκε στο λογαριασμό που έχουν δημιουργήσει οι γονείς του στο Facebook, ο Παναγιώτης Ραφαήλ κάνει ιππασία μέσα στο καταπράσινο τοπίο της Αγίας Άννας στην Εύβοια.

Όπως γράφει η λεζάντα: «Ο Παναγιώτης Ραφαήλ, χάρη στη δική σας βοήθεια, διανύει με αισιοδοξία έναν δρόμο δύσκολο και μακρύ αλλά στρωμένο με αγάπη και ελπίδα! Ο μικρός μας δυναμώνει μέρα με τη μέρα και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς! Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!!!».

Μια εικόνα οικογενειακής χαράς και ηρεμίας, που ζωγραφίζει στο πρόσωπό μας ένα χαμόγελο αισιοδοξίας.

116349732 315167326527775 9004645871408474093 o